Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymeczona

dzis w nocy zdradzilam mojego faceta

Polecane posty

Gość wymeczona

dzis w nocy zdradzilam mojego faceta, z kims kogo znam od 2 lat i na kogo zawsze mialm wielka ochote, jest miedzy nami tzw wielka chemia, bylo super, najlepszy seks w zyciu:)chce to koniecznie powotorzyc i powtarzac:) jak sie zachowywac,zeby zmylic mojego faceta, acha i czy odezwac sie dzis pierwsza do mojego \"kochanka\" co radzicie??:)

Gość wiktoriaaaaaaa
to zboczeńcu:)

Gość kunuska
jak to nie podpucha, to odejdź od swojego faceta. Po co go zdradzać na boku?

Gość zdradza bo ja
pipka swedzi :)

Gość ojojojojojojojojo
masz się czym chwalic, puszczalska jesteś i już!

Gość kasiak788
ja tez juz to przezylam.i nikt do tej pory niewie jak niemusisz to niemow nic.Chyba ze cie zje moralniak.ja zdradzalam przez 2lata.i niezaluje.do tej pory utrzymuje znim kontakt.Jak chcesz to puscv mu sygnal moze oddzwoni.

wymęczona - zaczniesz się szarpać emocjonalnie. Skąd wiesz, jak długo wytrzyma to Twoja psychika? Uważasz, że naprawdę warto? Na uczuciowym dziewczyny pisały, jak z tego powodu rozpadały im się związki. Jeśli nie masz bardzo silnej psychiki, to lepiej się jeszcze zastanów, bo jak się zakochasz w kochanku, to może się zrobic nieciekawie... ;)

Gość osz Ty stara ruro
Pamiętaj, kłamstwo ma krotkie nogi, oby Ci się ta przygoda czkawka odbiła, a Twój mąz w najmniej spodziewanym moomencie odszedł od cIEBIE z 20stolatką i zostawił tylko spodnie drelichowe

Gość rewelacyjnie sie uśmiałam
"osz ty stara ruro" dzięki dzięki dzięki, popłakałam sie ze śmiechu :D:D:D:D:D:D i dołączam sie do życzeń :D:D:D

Gość Akurat ...
gówno nas to obchodzi idiotko Dawaj de komu chcesz my to mamy głęboko w .....

Gość gość
A może najpierw zostawisz swojego faceta, a dopiero potem bedziesz sie zastanawiac, czy sie skontaktowac z kochankiem?

weź kij i ubijam nim gówno aż aż stanie sie złotem:-O a tymczasem won suko

beznadzija, ..kobieto schowaj sie i nie wypowiadaj juz nic na ten temat. BRZYDZĘ SIĘ takim zachowaniem, poprostu BRZYDZĘ I JESTEM NORMALNA

blee kiedyś komuś zaufasz i ten zrobi to samo pamietaj role zawsze się odwrócą ...coś w tym jest ...tak jasne zadzwoń do kochanka pierwsza, niech cie później traktuje jak szmatkę, będzie miał zlewe "dziewczyna na zawołanie" ... jeszcze pierwsza sie odezwji Wiesz co niepotepiałabym Cię, gdybyś skończyła z osobą którą jesteś związek

Gość wymeczona
ah, no cos ty

Gość gość
Bo zło wyrzadzone komus, wraca do nas....zawsze......

Gość gość
:D:D:D No ja wiem, że Ty tez wracasz jak bumerang, ale akurat nie o to mi chodziło:D:classic_cool:

Gość no no
ale moraniaków dostałaś Wymeczona :)) chcesz rady \\? no to uważaj żebyś sie nie zakochała bo wtedy będzie trudno , człowiek staje sie nieostrożny . A tak na codzień , zachowój sie tak jak dotychczas, jak idziesz na spotkanie to musisz mieć super alibi , dobrze żebyś miała zaufaną wtajemniczoną przyjaciółke , absolutnie nie dwoń do niego i nie przyjmuj telefonów ze swojego telefonu ( kup sobie drugi ) na spotkania nie ubieraj się wystrzałowo ( bielizna może być , bo nie widać ) no i... ciesz sie życiem , będziesz miała co wspominać :)) pozdrawiam

Gość ale brzydko

a jestem na uczelni wiec nie pisz nic na gg :-O bo i tak nie przeczytam ;)

Gość gość
Nie chce mi sie nawet z Toba gadac na gadu, wiec cicho siedz:P🖐️

Wymeczona - o zdradzie swojego , faceta piszesz tak , jakby to bylo zjedzenie zakazanego wysokokalorycznego ,słodkiego ciastka, na ktore mialas wielka ochotę. Po komsumpcji, czujesz sie dobrze i jestes bardz zadowolona. planujesz jeszcze zjesc !A czy zastanawiasz sie nad konsekwencjami!!! A gdzie w tym , wszystkim , jest twój partner...? Czy wasz zwiazek byl juz tak bardz zly , ze zdrada to dla ciebie drobnostka ....?

oooo jaka królowa lodu :P do garów leniwa kobieto, ugotuj coś swojemu menowi :classic_cool: moze i ja wpadne chętnie opierdole coś na ciepło :D

że miało być do Pozdro ;) ty nie masz mojego gg :-O czytaj ze zrozumieniem :-O