Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studnia nr 2

Czy do spacerówki Mutsy można włożyć tylko wkład?

Polecane posty

Gość studnia nr 2

Chcemy kupic spacerowke Mutsy Urban Rider. Wiem, ze oparcie rozklada sie na plasko i czy mozna wlozyc tam tylko wklad zamiast montowac gondolke?

Gość studnia nr 2
up up

nie rozumiem :( jak chcesz spacerowke to wyciagasz ze stelaza gondole i wladasz wklad/siedzisko spacerowe i juz chyba ze chodzi Ci o cos innego to napisz, moze bede mogla pomoc, bo tez mam mutsy

Gość studnia nr 2
Mam okzaje kupic spacerowke po bardzo okazyjnej cenie. A od siostry dostalam taki wklad (jakby spiworek) z Deltima. A Mutsy rozklada sie na plasko wiec ten wklad mozna by wlozyc na rozlozona spacerowke. Ale nie wiem czy tak moze byc?! ...mam nadzieje ze napisalam zrozumiale :)

Gość studnia nr 2
ten wklad jest usztywniany

no nie wiem :( moja bynajmniej nie rozkalda sie na plasko, tzn oparcie mozna na plasko, ale tam gdzie jest pupa dziecka bedzie takie wglebienie-ktorego nie da sie rozlozyc i takie nosidlo raczej odpada ale to jest moje zdanie

co do spiworka to nie musi byc oryginalny\' sama mam z Hauck\'a i pasuje :)

Gość studnia nr 2
dzieki Evi 🌻

Z tego co wiem to nie można. Ja mogę w swoim modelu wózka Graco który z całego serca polecam. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.