Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MOIM ZDANIEMM

____Martwię sie o kuzynkę- depresja?___________

Polecane posty

Gość MOIM ZDANIEMM

Moja kuzynka od dłuższego czasu (około roku) zachowuje się dziwnie. śpi po kilkanaście godzin dziennie, właściwie, to prawie wogóle nie wstaje. W październiku rozpoczęła studia, więc wstawała, ale teraz zapowiedziała, ze rezygnuje ze studiów. Strasznie schudła, prawie nie je. Nie ma, nigdy nie miała żadnej bliskiej koleżanki, chłopaka. Skarżyła się kiedyś, ze czuje się samotna. Nie poszła na studniówkę, bo nie miała z kim. Martwie sie o nią, bo ile można leżeć w łóżku?

Gość MOIM ZDANIEMM
Czy ktos mi pomoze? Ona jest młodą dziewczyną, powinna żyć pełnią życia. Tymczasem ona nigdzie nie wychodzi, nawet do sklepu. jedynieod października była zmuszona na uczelnię. Całe 3- miesięczne wakacje spędziła w łożku!!!

Jeżeli widzisz taki problem u swojej kuzynki powinnas natychmiast działać! Zaprowadz ja do lekarza bo jej stan zapewne nie pozwoli na to by poszła tam sama.A gdzie są jej rodzice czy oni nie widzą , że ona tak się zachowuje przeciez to nie jest normalne!!!Musisz jej pomóc.Dostanie lekarstwa i napewno postawią ja na nogi.

Gość MOIM ZDANIEMM
W tym sęk, ze byli u psychiatry, a on stwierdził, że nie ma co robic, bo ona jest zupełnie zdrowa :O To on jest psychiatrą, a nie ja, ale myślę, ze nie trzeba nim byc, żeby wiedzieć, ze coś jest nie tak! Rodzice uspokoili sie wizyta u psychiatry.

Gość niech idą do innego psychiatry
który naprawde jej pomoże bo ten u którego byli to jakiś konował skoro wg niego wszystko jest ok:-oA z Twojego opisu wynika,że jest cholernie daleko od ok:-(

Gość niech idą do innego psychiatry
taki z tego lekarza psychiatra jak z koziej dupy trąbka😡Czy on nie widzi,ze dziewczyna ma poważny problem????????????????????????

Słuchaj tak sobie myślę,żeby pójść z nia chociaż do lekarza pierwszego kontaktu skoro psychiatra jest lekarzem do niczego.Czasami lekarz internista potrafi lepiej pomóc niż specjalista.Co by nie mówić to dziewczyna jest poważnie chora i potrzebuje pomocy.Dziwi mnie postawa jej rodziców jak oni mogli uspokoić się po wizycie u psychiatry skoro córka ich nadal śpi całe dnie czy leży w łózku?Musisz Ty zabrac się za to bo jak widac nikt inny jej nie pomoże.Postaraj się iść z nią do tego internisty powiedzieć mu jak to wszystko wygląda i trzeba miec nadzieję,że jakąś pomoc otrzymacie.Trzymajcie się i daj znać jak coś załatwicie.