Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dotta***

czy w ciązy mozna uzywać wibroator

Polecane posty

no to w takim razie ja żadnych kulek nie potrzebuję:D Liczba moich dzieci poza patologią świadczy też o zadowoleniu z życia seksualnego:D

O kulkach słyszałam ze są fajne od koleżanki ale mówiąc szczerze albo ja zacofana jestem albo nie wiem jak się z nimi chodzi kilka godzin to co człowiek cały czas taki podniecony chodzi ?Jak tu zachować powagę przy dziecku:) mamo3 dobre to było:)

hehehe mamo 3 wiesz ja chyba jestem bardziej patologiczna bo rowniez planuje 3 dzieci.jedno juz mam ,drugie w drodze a trzecie tak za trzy lata planuje.no a do tego jestem zwolenniczka wibratorow i kulek.ale ze mnie wyrodna i patologiczna matka. a co do kulek .to nie trwa pare godzin .bo jak sie nauczysz tego to zajmuje gora 30 min.

uwielbiam takie inteligentne i kulturane kobiety.w widzisz moja droga ja uzywam takich gadzetow ale umiem sie wyraza w odwrotnosci do ciebie.i mnie mama nauczyla kultury i wychowania. bez komentarza.

O to ja pójdę z tym na spacer ale będę wyglądać a jaki uśmiech będe mieć na twarzy :))

Gość
pomaranczowy ciemnogród?

taaaa jakbym chciała obrażać to bym powiedziała - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Też mogę powiedzieć, że nieudacznice to te, które nie potrafią spełniać się w związku, w pracy i w wychowaniu gromadki dzieci :) Ale nie myślę tak. Bo każdy swoje życie przeżywa po swojemu. Każdy ma prawo mieć tyle na ile go stać.

Gość
to forum dla dorosłych pań a nie dla babc z radia maryja co was tak dziwi?

do pani ktora nazwala mnie kura domowa. widzisz mja droga ja procz tego ze dorobilam sie dwojki dzieci wibratora i kulek posiadam wlasna firme i ma kasy tyle ze na wszystko czego sobie zapragne stac mnie.wiec nie jestem oblesna zaniedbana maciora tylko kobieta ktora dorobila sie w zyciu wszystkiego co pragnela .

Gość Clubsia
a to już zabronione uzywać?A mężczyznom to wszystko wolno!I nikt nic nie mówi wiec czemu kobieta nie może sama sie zadowalać?JEŻELI GINEKOLOG NIE ZABRANIA CI WSPÓŁŻYĆ W CIAŻY TO CZEMU MASZ NIE UŻYWAĆ WIBRATORA?Jesli ci głupo zapytac lekarza to tylko zapytaj czy możesz wspolzyc i wszystko bedzie jasne!

no no bardzo jestem ciekawa jak zareagowałabymna kuleczki dopochwowe. brawo net-ar, zapraszam do rozmowy.

mam wibrator, ale uzywam go dosc rzadko, i tylko gdy maz wyjezdzał tak raz na 3-4 mies. no tez jestem ciekawa wrazen i doznan z kulkami w pochwie, no no ciekawe czy miałabym orgazm

czy ktos czuje sie zgroszony, tak niemozliwe, wszystko jest dla ludzi !~!!!

Gość macie nie pokolei
wiecie co oczywiscie wszystko jest dla ludzi,ale uzywac wibrator w ciazy to dla mnie nie "lekka"ale ogromna przesada!! Zygac sie chce jak to sie czyta,ale sory!

Gość macie nie pokolei
nie uzywanie wibratora w ciazy i to na dodatek w koncowce,żenada!!

Gość
cóz za sredniowieczne poglady maja niektórzy dzisus!

Gwoli ścisłości - w średniowieczu to dopiero się działo... naturalnie bez wibratorów ;)

Gość
...naturalnie --nomen omen

macie nie pokolei ha ha Zwał jak awał, alw Ty nam zazdroscisz czu cus, ze sie tak oburzasz. Pewnie nigdy nie próbowałas a krzyczysz za 10-ciu. Spal nas, jestesmy czarownice z salem. :-P Rozpustne i zle...

haha ciekawe co OJCIEC DYREKTOR BY o nas powiedzial. czyzby szambo a nie perfumeria???????

haha ciekawe co OJCIEC DYREKTOR BY o nas powiedzial. czyzby szambo a nie perfumeria???????