Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dotta***

czy w ciązy mozna uzywać wibroator

Polecane posty

Gość dotta***

czy ktoras uzywała? nie chodzi mi juz o ostatnie miesale poczatki tak do 5-6 mies

Gość mozna uzywac ale bez
wibracji i srodkow nawilzajacych. a takze nie za czesto i nie za mocno ;)

Gość dotta***
dlaczego bez srodkow nawilzajacych, ?????????? a co ze wspołzyciem podczas ciazy gdy naturalne nawilzanie mam nikłe prawie zadne, trzeba sie wspomóc sztucznym

Gość tez ciekawa
mozna ? kto uzywałł

uzywalam prawie do konca ciazy,ale bez zadnych nawilzaczy(nie wiem czy mozna) wszystko z wyczuciem po prostu,im blizej porodu tym delikatniej.trzeba sie sugerowac instynktem

Gość dotta****
dzieki agnis pozdrawiam

Gość Walerjanka
Az sie dziwie ze takie rzeczy pisze kobieta, ktora pokazuje swoja twarz i corki na necie. Gratuluje rozumu

Gość alfonsina
Agais , fają macie córkę i tez fajna z was rodzinka. Widac , że nie nawiedzona madonna z dzieciątkiem przy cycu , tylko fajna , wesoła z ciebie laska , a mąż tez wygląda na jajcarza. Mozecie mi wy , ujadajace , wytłumaczyc , dlaczego wirator jest w ciaży niewskazany ? Skoro nie ma przeciwwskazań do seksu ?

a co zlego jest w uzywaniu wibratora? czyzby to byl wstyd? zwykle go uzywamy od czasu do czasu w zabawach a lekarz nie zabronil,powiedzial,zeby po prostu byc delikatnym. jaki jest wasz problem? zdjecie w wannie jest wedlug mnie cudowne-bobasy.pl sa dla swiezych rodzicow,jakos nikogo ono tam nie razi. jest to pierwsze zdjecie mojej corki po prostu.

dzieki alfonsino:-) owszem,jaj nam nie brakuje raczej:-)

Gość alfonsina
dziecko jest boskie ❤️ , ma przecudowne oczy tylko jakos trudno mi powiedzieć , do kogo z Was ona jest podobna :)

nie wiem czy umieszczalabym zdjecia na bobasy.pl gdybym mieszkala w Polsce-moze tak moze nie,zastanowilabym sie. jednak mieszkam bardzo daleko i zaden zly czlowiek nas tu nie znajdzie,takze o moja coreczke sie Walerianko nie martw.

wiekszosc ludzi mowi,ze to wykapany tatus. ale ja widzac ja widze moje zdjecia gdy bylam w podobnym wieku. a wiec zobaczymy:-) oczywiscie dla mnie jest najpiekniejsza krolewna:-)

widzicie moje panie nawet neutralny moderator was wykasowal. zastanowcie sie dlaczego,moze dojdziecie do jakichs wnioskow.

twoj tekst-bic dziecko po glowie palka-oto co jest niesmaczne. zdaje sie uwazasz seks za cos brudnego,no,chyba ze pozycja klasyczna pod koldra i przy zgaszonym swietle. chcialabym napisac,ze jest mi przykro,ze zdjecie ci sie nie podoba,ale ze wzgledu na twoj ton w tej dyskusji przykro mi wcale nie jest:-)

Gość alfonsina
tak mi sie własnie wydawało , ze jakoś tak z holenderska zalatujecie , choc mogę się mylić

kto zalatuje z holenderska??? dzieki,hejkakohejko:-)

Gość Barbara Reczko
Nawet należy.

Gość ryśka u.
hehe :classic_cool:

jak mauz ciagle poza domem a kobieta spragniona to co zrobic :) trzeba sie zaprzyjaznic z panem wibrujacym

Gość rogalik i masełko
co za ołudne baby to piszą.. :-0 Co złego w seksie z męzem + wibrator ? Nic. Chyba ze macie chore urojenie to wtedy trudno. Dajcie dziewczynie spokój.

jestem ciekawa czy seks analny można w ciąży jestem w 17tc i odkąd jetsm w ciąy kochmy sie normalnie a jestem c9iekawa czy mozna w ten sposób

Gość myszyjka
up

Gość Malikaa
Agais podziwiam Cię za szczerość. Więcej takich osób, to nam się forum rozwinie.

Gość Nie wiem jakby
Twoje mama pewnie byłaby mocno zdziwiona a i pewnie zawstydzona i zażenowana gdyby zobaczyła taki temat-i jeszcze zdjęcia córuni. I wnuczki. uwazam,ze niektóre tematy a moze nawet "odchyły'-trochę nie nadają sie na temat na forum............. ciężarna kobieta z wibratorem:(::(:(:(:(

Gość zacofka
A co to powszechne ?????????????? to ja też zacofana jestem