Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joleKJOLEkJOLEk

POSZUKUJĘ karmel z cukru na BEZBOLESNA DEPILACJĘ!!

Polecane posty

Gość joleKJOLEkJOLEk

Błagam niech ktos wkleji link do tematu, gdzie byla mowa o tym jak sie przygotowuje cukier (podgrzewa itd) ktory po nalozeniu na skóre bezbolesnie wyrywa wloski z cebulkami. Tam byla mowa o przygotowaniu go i o tym ze po nalozeniu na skore należy poczekac zeby ten karmel rozgrzal skóre która się \"otwiera\" i wowczas po delikatnym zaschnięciu mozna odrywac platy stałego karmelu z wloskami... BARDZO PROSZE O LINKA

Gość dingdiringdingding
to chyba nie o to chodzi ale napisze co wiem na ten temat :D szklanka wody, pol szklani cukru i sok z polowy cytryny - to wszytsko do rondelka gotujesz az zbrazowieje, gdy ostygnie bierzesz troche do reki,robisz kulke i jedziesz :D

Gość tyrtyrytyr
linka ci nie znajde, topik brzmial chyba "depilacja cukrowa - jestem w szoku". tak czy inaczej musze cie zmartwic - to nie jest zupelnie bezbolesna depilacja. polega mniej wiecej na tym samym co depilacja cieplym woskiem. boli mniej niz depilatorem i woskiem na zimno, ale jednak troche boli. co do przepisu na paste, dam ci moj - wielokrotnie wyprobowany: szklanka cukru, 1/4 szklanki miodu, sok z polowy cytryny. mieszasz wszystko razem, podgrzewasz az do calkowitego rozpuszczenia skladnikow, czekasz az ostygnie i depilujesz radze nie dodawac wody - jak zyje, z woda nigdy mi nie wyszlo, zawsze bylo za rzadkie