Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda1591

jezeli chlopak sie spusci w pupe i troche wyleci majac ob moze sie to przedostac

Polecane posty

Gość magda1591

prosze o odpowiedzi..

Gość Annnnnn
może

Gość jest wtedy duże
prawdopodobieństwo, że urodzi ci sie mulat :P:P:P:P:P

Gość magda1591
konkretnie sie ytam i nie toleruje zadnych glupich zartow..

Gość bhhbhbb
jesli pieprzysz się w taki sposób to powinnaś być obeznana IDIOTKA!!!!

Gość dewotka 20
Można zajść w ciążę i na dodatek nazywa się to tak kretyńsko jak"zacofana".A propo twoich upodobań , to możesz dorobić się w ten sposób hemoroidów, chyba nie warto!!!

Gość korasekkk
nie przejmuj sie tymi debilami... ja osobiescie nie mam niestety pojecia czy moze ta byc..

Ale wy jesteście! Przecież dziewczyna najwidoczniej ma problem i pyta, żeby ktoś jej poradził, a Wy ją krytykujecie. Każdy robi to jak lubi, albo jak może (niektóre kobiety poprostu to lubią, jeszcze inne mające problemy np. ginekologiczne nie mogą \"kochać się normalnie\", tylko szukają innych rozwiązań, a potrzebują też jakiejś formy zbliżenia z partnerem i jeśli obojgu to nie przeszkadza, to myślę, że jest to tylko ich sprawa. Sądzę, że nie Wam jest osądzać. Ja też wolę kochać się normalnie, ale wiem, że czasem okoliczności zmuszają, by robić to inaczej i potrafię nawet zrozumieć, że komuś to odpowiada. Odpowiadając na pytanie, to wydaje mi się, że zawsze jest jakieś prawdopodobieństwo, że się przedostanie, przecież jak mężczyzna, jak to nazwałaś \"spuści się\", to pozostawia całą masę bardzo ruchliwych (żywotnych przez jakiś czas) plemników, które mogą się przedostać tam, gdzie niekoniecznie by nam zależało. Nie zdaża się tak zawsze, ale jakiś niewielki (minimalny) procent prawdopodobieństwa trzeba brać pod uwagę i poprostu pilnować się (np. wziąć zaraz prysznic, dokładnie się wytrzeć ręcznikiem, czyli poprostu zadbać o odpowiednią higienę), jeśli nie chcesz, nawet nikłej możliwość, że będą z tego jakieś konsekwencje. Nie martw się też niektórymi niezbyt miłymi wypowiedziami pod Twoim adresem, bo każdy ma prawo żyć jak mu się podoba i \"robić to\" również jak mu się podoba. To jest tylko i wyłącznie Twoja sprawa. Pozdrawiam.

Gość ngchgdhfh
nie ale mozesz sraczki dostać ;-).

Gość można w ten sposób zajść