Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mychaaaaaa

wejdzcie prosze i poradzcie

Polecane posty

wiem,ze takich postow jest wiele ale ja juz nie wiem co myslec... 9 tygodni temu mialam ryzykowny stosunek:( bo przerywany w okolicach owulacji:( jeden okres dostalam normalny, ylam po jakis 4 tygodniach u gineologa... myslicie ze by zauwazyl ze jestem w ciazy przy normmalnym badaniu? nic nie mowil... a tabletki mi przepisywal... ostatni okres byl troche inny bo 3 dnia prawie w cale mi nie lecialo a 4 i 5 normalnie jak zwykle:/ ostatnie dni naprawde tragicznie sie czuje... i mam stasznie duzo sluzu bialego gestego i jak mleko... ide za 5 dni do ginekologa na badanie ale ciagle sie boje... jak myslicie duze sa szanse ze jestem w ciazy? testu juz nie bede robila... w srodku tez yl stosunek przerywany ale w nieplodne niby dni 20 dzien przy 26-27 dniowych cyklach.

Piszesz, że to było 9 tygodni temu? W 9 tygodniu ciąży napewno zauważyłabyś już jakieś objawy, że jesteś w ciąży np. bolące piersi. nudności, inne niż zwykle reakcje na smak czy zapach itp. każda z nas może mieć inne objawy, ale jakieś napewno by się pojawiły. Najlepiej jakbyś zrobiła sobie test, żeby być spokojniejsza zanim dotrzesz do lekarza. Jak już dotrzesz do lekarza to zasugeruj mu, że jest taka możliwość, że mogłabyś być w ciąży. On napewno potwierdzi ciąże lub nie nawet po normalnym badaniu, dodatkowo można sprawdzić to poprzez badanie USG, w 9 tygodniu ciązy widać już pęcherzyk ciążowy i zarodek. Powodzenia.

Dobrze, wiec ja ocenie obiektywnie ze nie jestes w ciazy:) Mialas dwa okresy, mowisz ze w tym drugim w 3. dniu byl skapy ale to nie ma tu moim zdaniem znaczenia tak sie zdarza i to nie z powodu ciazy u mnie naprzyklad odkad biore tabletki drugi dzien jest skapy a trzeci bardziej obfity. Wiec badz spokojna, moim zdaniem wszystko jest Ok, ale zebys juz sie nie denerwowala i nie martwila, zrob sobie test ciazowy, kup w aptece i bedziesz miala pewnosc i swiety spokoj:)