Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam

milosc czy przyjazn

Polecane posty

Gość pytam

prosze o odp w skrocie przedstawiam sytuacje, mam przyjaciela (eks) przyjaznimy sie spedzamy razem wakacje, miesiac czasu 24h na dobe nie widzimy sie w ciagu roku czesto bo meiszkamy w innych miastach, dzis powedzialam ze mam kogos i nagle stal sie obcy tak jakby zazdrosny przestal sie odzywac itp? czy on jest zazdrosny? nie jestesmy ze soba 3 lata juz, pisze ja do niego czule wysylamy sobie buzki itp on nie ma nikogo o co moze mu chodzic

Gość pytam
up

Gość ale pytanie no doslownie szok
tez pytanie ... ludzi sie ze bedziecie razem

myslisz, ze mezczyzna ten o ktorym Pytam wspomina tak mysli?? ludzi sie ze beda razem zycze wam szczescia tylko wyjasnijcie ta sytuacje miedzy soba

Gość pytam
dziwnie mi jakos, napislalam mu sms czy cos zle zrobilam, ze sie na mnie obrazil czy cos i nic, a na fotka.pl zmienil wymarzony partner na samotnosc, nie jestesmy juz dziecmi mamy ponad 21 lat

Gość wie coś o tym
Oczywiście, że mu na Tobie zależy. Jego zachowanie dobitnie świadczy, że o tym, że chce czegoś więcej niż tylko przyjaźni. Twoje skojarzenie było jak najbardziej słuszne, to jest zazdrość. Faceci w takiej sytuacji bardzo często reagują w ten sposób. Jedyne co możesz zrobić, to szczerze i spokojnie z nim porozmawiać... ale na pewno nie wysyłając SMS. Wiem coś o tym, bo jestem facetem :)

Gość pytam
ciekawe, czuje sie niezrecznie, co teraz?? hmmm mam zadzwonic, pisal do mnie, ale tak obojetnie, a na fotka.pl ani jednego od wczoraj komenta,