Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fergie007

nie moge spac bo moj chłopak chrapie

Polecane posty

Gość fergie007

Mam pyatnie i kłaopot . Moj chłopak strasznie chrapie . (prosze nie pisac bym zmieniła chłopka bo to nie jest adekwatne bo g bardzo kocham ) Ni wiem co z tym zrobic ilekroc u niego spie a nie ma jego wspołlokatora on idzie spac do drugiego pokoju bo pozabijalibysmy sie on mnei za to ze go budze by nie chrapał a ja go za to ze chrapie i jest na mnie o to zły . BArdzo go kocham ale on nie chec z tym isc do lekarza . Jezdzimy an wakace zawsze jest ten sam problem .. ae tak naprawde zacznie sie niebawem gdy razem zamieszkamy . TAkze pytam . Czy sa akies sposoby ?? czy sa jakies leki bez recepty ?? jesli tak to jakie ?? czym jest to spowodowane ?? migdałami, złym odechem ?? pomuzcie bo chec wyspiac !!!!!!! dzieki Fergie :) p.s. jesli nie tu to podacie link gdziemoge o tym napsiac , prosze !

Szczerze wspolczuje :( Kiedys tez bylam z chlopakiem ,ktory strasznie chrapal,,,Jak spal u mnie nikt nie byl wyspany,,,to byl koszmar,, Nie bede pisac,zebys zmienila chlopaka,,ale jak sie rozstalismy to odetchnelam z ulga :) Wreszcie umialam sie wyspac :)

Gość może pójść do lekarza
wytną mu pół podniebienia i problem się rozwiąże

Gość fergie007
tak ja wiem ale on nie chec isc do lekarza.. a operacje w ogole w gre nie wchodzi bo on sie boi lekary i to nawet bardzo . czy ktos zna jakies leki ??

Gość korki do uszu
:classic_cool:

Gość fergie007
probowałam to jakas sciema.. wszytsko słyszłam! Nie wiem juz. jestem załamana .. cehc z nim mieszkac chce go kochac.. chce muc po sexi przytulic sie do niego i zasnac a nie denerwowac sie ze on bedzi echrapał a pote on czeka az ja zasne a ja wtedy jak jakis nocny marek za chlere nie moge....... :(

Gość po pieerwsze
jest cos takiego,jakies pastylki czy nakladki do kupienia w aptece na chrapanie. a po drugie - to sie leczy normalnie!!! chyba chodzi o to ze migdalki sa za duze, ale mozna to zalatwic malym zabiegiem. nie rozumiem czemu nie chce isc z tym do lekarza... przeciez to jemu powinn byc glupio ze chrapie. powiedz (bardziej eufemistycznie oczywiscie) ze jest egoista skoro to go nie obchodzi ze nie mozecie razem spac i ze nie widzi problemu. moj chlopak powiedzial ze gdyby go na starosc takie cos dotknelo to bysie wstydzil i pierwsze co zrobil to poszedl to jakos wyleczyc...

Gość fergie007
ja nei wiem czy jest to powod do wstydu.. bardzo go kochami ni echec go zranic . Ale pewnie latem pomieszkamy troszke sobie razem i wajkacje i w ogole a juz mi jest o czasem zal budzic.. ja nawet w drugim pokoju słysze jak chrapie:(:(..

Gość fergie007
gdy u niego jestem pragne spac z nim. przytulona i wtulona w niego.. a wiecie jak to jest jak sie chec szybko zasnac to nie idzie.. ja go bardzo kocham ni epwiem mu idz na zabieg bo sama boje sie szpitala bo włąsciwie szpital to moj drugi dom i tez bym z takim zabiegiek m nei poszła... pomuzcie !

Gość ja sie przyzwyczailam
mój chrapie kiedy śpi na wznak, wiec go nie budze tylko szturchne lokciem w plecy i sie obraca, wtedy jest spokój

Gość fergie007
ale moj tak nei robi.. i chrapie tak głosno ze słychac go w drugim pokoju , pozatym juz to zbadałam .. on chrapie na wznak i na bokach i nawet na brzuchu i na siedaca jak przysnie.. moj tata na boku nie hrapie wiec mam to obcykane.. załamuje sie powoli......

mozliwe ze jest to spowodowane migdalami.moj akurat ma krzywa przegrode nosowa przez co cholernie glosno chrapie.moze ten Twoj tez ma krzywa przegrode? bardzo czesto faceci ja maja.

Gość fergie007
tak pewnie msz racje zreszta napewno ma krzywa przegrode.. ale na operacje nei pojdzie :( jak to zwalczyc sajekies leki ? jakies tabletki ?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaautorka
chyba kazdy facet tak ma...sporbuj jak on chrapie robic ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii na serio to pomaga:)

Gość fergie007
Nie moge robic ciii cała noc bo zwariuje poza tym nawet jak go obudze (nie kwoiac o tym ze jest niesamowicie wsciekły:( zwykle sie konczy tym ze idzie do drugiego pokoju) to raczej to nie pomaga poza tym jak pomaga to sie budzi i i tak jest zły na mnie.....:(

Gość suse
maz musi usypiac przy wlaczonym telewizorze ja w spokoju i ciszy inaczej nie zasne, musze jeszcze ulozyc sie tak zeby on widzial ekran poijam to ze jest mi nie wygodnie i slysze glos z telewizji bo on nie przyciszy bo nie zasne.. pare razy skonczylo sie to moim spaniem na kanapie w salonie chociaz to on moglby tam ogladac tv i jeszcze slysze ze jestem nie tolerancyjna, uwazam ze sypialnia jest do spania i kochania a nie do ogladania tv w nocy jeszcze jak mnie to przeszkadza niestety mezczyzni nie rozumieja pewnych spraw i co teraz zrobic.. P.s on tez chrapie i to dosc glosno najlepiej zeby nie spal na plecach tylko budze go i mowie obroc sie na bok wszystko to kwestia przyzwyczajenia ja przynajmniej sie przyzwyczailam zawsze mozesz pojsc spac ty troszke wczesniej zdazysz zasnac i pozniej juz nie bedziesz slyszec jak on zasypia