Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalinka20

FRYZJER W KDT.Był ktos?

Polecane posty

Gość michalinka20

Gość ja chodziłam
na zabiegi regeneracyjne do nich, ogólnie bardzo miła ekipa, wyszkolona - nawet najbardziej pokręcone pomysły klientek starali się realizować:) tylko ceny mają średnie..

Gość michalinka20
a nie wiesz jak z farbowaniem? a Ty byłaś tu na rogu tak?

Gość ja chodziłam
tak dokładnie tam - w lorealu farbowanie - nie wiem jak ceny - zależy od długości włosów - babka kiedyś płaciła przy mnie za blond pasemka (albo balejaż) na takich włosach lekko za ramiona 150zł - jak dla mnie to sporo za farbowanie

Gość michalinka20
no fakt drogo. ale gdyby efekt był olśniewający bylabym gotowa zaplacic kazda cene:) chodzi glownie o bardzo jasny blond

Gość ja chodziłam
świetnie rozjaśniają, ale to zasługa raczej farby, no i potem już będziesz musiała do nich na odrosty chodzić żeby ci tak zmieszali farby ten facet co tam pracuje jest niezły w tym:) dowiedz się jak to dokładnie wygląda cenowo, ja za jedną ampułkę regeneracyjną płaciłam 50 zł, a to było chyba 8ml... szok..

Gość michalinka20
a to ampuleczke bodajze jesli o to chodzi mozna za 20 zl kupic na allegro:) a tam pracuje jakis facet? a tez mialas robione pasemka jasne?

Gość ja chodziłam
nie tą... mają też te za 35zl nie rozjaśniałam u nich, ale w ogóle właśnie przez rozjaśnianie trafiłam do niech na regenerację - ze trzy miesiące co drugi tydień chodziłąm do Pani Anetki:) na ampułkę - ostatecznie zaś poszłam do swojej ulubionej fryzerki i ściełam włosy o połowę...:) zrujnowałam się na ampułki a i tak dopiero po ścięciu trochę się poprawiły

Gość michalinka20
a polecalabys ten salon? fajny ludzie? no i czy naprawde fajnie robia?i kogo najbardziej bys polecala? bo kurcze wejde i taka siara,nie bede wiedziala do kogo podejsc:))))

Gość ja chodziłam
ogólnie robi ci ten, kto akurat jest wolny ja na ampułki chodziałam do Anetki bo ona mi pierwszy raz robiła i potem zapamiętała mnie - i jak przyszłam drugi raz - sama się wyrwała zeby mi robić:) widziałam jak facet farbował - szybko, dokładnie - widać że ma wprawę, poza tym babka nieźle wyglądała po tym:) są chyba jeszcze dwie fryzjerki, ale nie wiem jak one najlepiej idź tam - żeby się umówić na konkretną godzinę i dzień, zapytasz o cenę etc i zobaczysz jak to tam funkcjonuje jełsi nie przszkadzają ci "śródmiejskie" ceny to polecam ich jak najbardziej

Gość michalinka20
dzięki wielkie. najlepiej pojde sama,obczaje,pogadam, poobserwuje:)