Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z_problemem

włosy na pępku

Polecane posty

Gość z_problemem

Mam problem...jako brunetka niestety mam włosy na około pępka, co oczywiscie wyglada okropnie. Czy ktoś wie, jak się ich skutecznie pozbyc?? i nie mowie tu o wyrywaniu ich depilatorem, czy peseta, bo to daje tylko chwilowy efekt :( Moze istnieje jakis zabieg kospetyczny?? Czy ktos wie cos na ten temat?? Prosze o re:

Gość rozjaśnianie lub depilacja las
erowa

Gość z_problemem
a jaki to jest mniej wiecej koszt???

Gość mikro
przecieraj wodą utlenioną

Gość hairy-lover
A mnie się takie włoski u kobiet bardzo podobają. Ale rozumiem,że nie masz odwagi iść pod prąd obowiązującego trendu. A ja już nie mam siły walczyć z głupią modą na depilacje i golenie ciała przez kobiety. Pisałem już w różnych nmiejscach z 1000 razy, że najpiękniesze są naturalnie owłosione dziewczyny! Pozdrawiam i czule całuję Twoj pępuszek (mam nadzieję, że jeszcze z włoskami)

Gość pikpok.
tez slyszalam ze sie woda utleniona przeciera zeby rozjasnily sie i skruszyly albo tym utleniaczem do wlosow:D

Gość _lilka_
hairy lover, jestem szatynką i widać u mnie taki meszek więc miło mi było przeczytać... do autorki, ja mam gdzieś, nie będę udawać że nie mam włosków bo musiałabym codziennie depilować całe ciało a to jakiś absurd

Gość hairy-lover
_lilka_ Jesteś fantastyczna! Tak trzymaj!!!

Gość z_problemem
nie jestem osobą, która jakoś specjalnie "rzuca się" w panujące trendy! :) Niestety, faktem jest to, ze mi to najzwyczajniej przyszkasza, samej sobie przeszkadza i czuje sie z tym kiepsko:/...z wodą utlenioną nie słyszałam...moze sprobuje... telko ze to dosc watpliwa chyba metoda jest... ktos ma jeszcze jakąs "skuteczna" rade??? Pozdrawiam!

Gość nawet noworodki maja wlosy
Straszna ta ostatnia moda na depilowanie wszystkiego heh ;) hairy-lover---> Naprade milo, ze ktos jeszcze ma takie poglady jak Ty :)

Gość hej hej hej opanujcie
ja probowalm woda utleniona,niestety bez zadnych rezultatow,wiec tak na stale to chyba ten laser ale to drogi zabieg i kilkuetapowy

Gość hairy-lover
nawet noworodki...----> A mnie jest miło, że są jeszcze normalnie myślace dziewczyny nie ogłupione przez media. Twój post dodał mi otuchy więc napiszę po raz 1001-szy: Moda na golenie i depilację wśród kobiet została sztucznie wykreowana przez speców od reklamy na zlecenie producentów akcesoriów do tego służacych. W języku marketingu nazywa się to ładnie "kreowanie potrzb klienta". To wielki, ogólnoświatowy biznes z obrotami miiardów dolarów rocznie. I wmawiają Wam, że jak dziewczyna ma jakieś włoski na nogach, rękach czy w pachwinach to jakaś wieśniaczka ze wsi zabitej dechami. Część facetów też niestety ulega tej propagandzie. Mało tego - zawładnąwszy całkowicie kobietami biznes ten szturmuje teraz świat mężczyzn. W Stanach np. owłosiona męska klata jest już b. "nie trendy". Do nas też to niedługo dojdzie, bo "biznes is biznes". A przcież nasze ciało (tak kobiet jak i mężczyzn) jest tak zbudowane, że ma włosy i po co to "poprawiać"? W kobiecie najbardziej pociągająca jest naturalna uroda. Nie mówię o sytuacjach skrajnych np. zaburzeniach hormonalnych bo one (i tylko one) wymagają rzeczywiście interwncji lekarza lub kosmetyczki. Pozdrawiam gorąco wszystkie Panie i Dziewczyny mające odwagę być naturalne. Jesteście wspaniałe! I nigdy żadnej z Was bym nie zmienił na wygoloną i wydepilowaną lalkę Barbie.

czesc jestem brunetka tez, ale niemam takiego problemu ale slyszalam, ze mozna je potraktowac woda utleniona beda jasniejsze i slabsze, i tak po dluzszym czasie przecierania, pozostana jasne i oslabną

Gość hej hej hej opanujcie
no czasem zazdroszcze facetowi ze nie musi golic nog i pach i w ogole wezmie szybki prysznic i gotowe,a my kobiety musimy sie meczyc,maszynkami,woskiem i innymi katorgami,potem dziwe uczulenia,wloski szybko odrastaja.i w ogole jedna wielka katorga. ale ja osobiscie zle sie czuje jak nie mam gladkie ciala,co jak co kobietki powinnysmy o to dbac,zreszta dla mnie to juz nawet jak mi odrostaja wloski na nogach i zakladam dziny to sie starsznie zle czuje sama z soba, uwazam tez ze warto sie pomeczyc i powalczyc z tym zbednym owlosieniem chociazby dla tego zachwytu naszych ukochanych naszym gladkim cialem

Gość hairy-lover
Chwała Kafeterii, że jest prawdziwie wolnym medium i nie ma w niej cenzury. Taki pogląd jak mój nie mógłby być opublikowany w prasie, zwłaszcza w tzw "prasie kobiecej". Bo ona cała siedzi kieszeni reklamodawców, a ci nie życzą sobie by takie prawdy były głoszone. Na kobiecie, która jest sobą po prostu nie zarobią.

Gość hairy-lover
Qrwa! Tu też kryptoreklama?

Gość z_problemem
poczytalam troszke o tym KALO. Drogi ten interes:/ ale jesli nie doczytam sie zadnego innego rozwiazania, chyba to kupie...zobaczymy jaki da efekt... Juz probowalam depilatora, pesety, golarki i kremow do depilacji...niestety po tych wszystkich zabiechach moj pepek wyglada chyba jeszcze gorzej niz na poczatku...:( :( :(

Gość papillonn
wiem co czujesz:O

jak kryptoreklama,zastanow sie chlopie ,poprostu staramy sie sobie jakos pomagac sama z doswiadczenia wiem ze maszynka do kitu ,po wosku i depilatorze rowniez odrastaja wiec jak ktoras ma cos nowego to sie z tym dzieli, a i jeszcze milosniku naturalnosci,u mnie na uczeni byla dziewczyna ktora sie nie depilowala ani nie golila,byla naturalna.,boze,fakt oczu od niej nie mozna bylo oderwac,lato,zarosniete nogi i spodnie 3/4,bluzka na ramiaczka i kepa wlosow spod pach przeciez to niehigieniczne nawet,przemilcze to jaki miaal zapach.i dotego okropne w widoku.wiec jak takie lubisz moze was umowie???

co do tego kalo to ten topik znalazlam dzis i nigdy wczesniej o tym nie slyszalam,ale jesli bede mial jakis przyplyw gotowki to sprobuje tym bardziej ze zbliza sie lato.a wogole dziewczyny ktore maj duze owlosienie moga wybrac sie do ginekologa bo moze to byc wplyw meskich hormonow,ktorych jest za duzo,i wtedy pojawiaj sie wloski na buzi,na biusicie,na brzuchu i z tego co kiedys czytalam to moga to by objawiy czegos powaznego

Gość hairy-lover
kiniainia-----> Trochę mnie poniosło, przepraszam. Chyba jestem przewrażliwiony. A co do Twojej koleżanki - fantastyczna dziewczyna. Gdybym był wolny chętnie skorzystałbym z Twojej uprzejmości i się z nią umówił. Pozdrów ją serdecznie ode mnie bo może nawet nie wie,że są faceci, którzy uwielbiają takie jak ona. Ale niestety jestem już zajęty. Moja Pani się nie depiluje i nie goli a owłosienie ma jak każda przeciętna kobieta. Ulega tylko niestety presji środowiska i goli się pod pachami. A co do zapachu - nie przesadzaj. Jak czlowiek prawidłowo dba o higienę nie ma z tym problemu. Przecież faceci nie golą sie pod pachami a niewielu wśród nas śmierdzieli - tylko ci którzy się nie myją. Co do zaburzeń hormonalnych - zgadzam się w pełni; zresztą pisałem o tym wyżej. Pozdrowionka! :)

Gość marzymisię.
ehh...gdyby wszyscy faceci myśleli tak jak Ty.... ja jakoś nigdy nie goliłam ud [tylko łydki, na udach miałam jasne i nie miałam potrzeby]... poznałam faceta, po jakimś czasie - wiadomo co się stało... i zaczął krytykować moje lekkie włoski. zgoliłam, a co... niby dalej jesteśmy razem,ale ja żałuję że uległam...

Gość aneta-skarpeta
a ta woda utleniona to serio pomoga? jade na wakacjach na floryde i musze cos zrobic z tymi włosami