Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alone but with someone

Moja dziewczyna nie chce sexu,a ja TAK

Polecane posty

Gość Grzegorz323f
a Józef pyknął Maryje ona wpadła i by nie było wstydu na wsi to walneli ścieme

Gość Grzegorz323f
PS. jestem katolikiem :D jestem po komuni i Bieżmowaniu :D po prostu mam swoje zdanie :D

W pełni rozumiem o czym mówicie ale to dalej jest dla mnie kłopot, nie potrafię od tak powiedzieć pa złotko ide pojebać gdzieś po barach. A czy wszyscy idealnie do siebie pasują, nie. Nie bronie Jej ale przedstawiam swój pogląd. Potrzebuje pomocy więc założyłem ten topic. wiem jestem żałosny:-(

Gość wszechmogacy
no to Grzesiu biezemy kolege na miasto trzeba mu przetrzec galki oczne niech pozna smak miodu :D:D:D

Gość Grzegorz323f
Wszechmogący :D:D a jak bierzemy go na miacho :D:D niech wreszcie znajdzie jakieś ciacho :D

wy mi nie mówcie o ciachach ,takie to za zwyczaj waża ze 130kg i lubią skóre Grrrrrrrrrrr a tak na poważnie jeszcze jakieś rady??

Gość wszechmogacy
stary -ani ja ani kolega Grzes nie kazemy Ci wyganiac Twojej pani-my Ci tylko mowimy ze zwiazek na czyms polega-inaczej to nie nazywa sie szczesliwy zwiazek-jak sobie to przysfoisz to zaczniesz zaznaczac swoja osobe i potrzeby w Twoim "zwiazku" hihihi i wtedy zobaczysz (czytaj: przejzysz na oczy) i wyciagniesz -mzm nadzieje sluszne wnioski>>>>> :D:D:D:D a jesli nie- to nie zawrcaj DuPy i od razu powiedz ze status meczennika Ci pasuje ! amen

Gość wszechmogacy
sorki- literowki sie wdarly,ale mam nadzieje ze rozczytaliscie :)

Gość Grzegorz323f
więc :D tak juz prawie na koniec bo późno troche powiem że :) my rozumiemy że nie jest łatwo zostawić (dobrej kobiety) ale ona nie ejst dobra dla Ciebie a raczej niewystarczająca one są dobre dla im potentów a nawet marzenie :D na ogół włanie takie dzieewczyny s adobrymi ludzmi :D uczynnymi i tak dalej ale tak jak chcemy Ci to z kolegą Wszechmogącym upersfadować że sex jest częścią was obojga i im wiecej was łaczy tym lepiej a slowo kocham Cie nie wystarczy by to sie różniło od przyjaźni

Dobra chłopacy dzięki za rady, ja idę chyba obalić kilka browarków-2 w nocy to bardzo dobra pora. Jak ktoś wpadnie jeszcze na jakiś genialny pomysł to piszcie,a ja jak będe w stanie to odczytam i odpowiem.

Gość Grzegorz323f
niech udowodni że Cię kocha skoro nie chce sexu tak owego to niech robi Ci loda, albo spróbujcie analu :D:D w pewnym sęsie nie jest to grzech bo błona dziewicza będzie na swoim miejscu :P a jeśli się myle to pokażcie mi fragment w biblii że robienie loda i sex analny to grzech :)

Gość Grzegorz323f
to w takim razie dobranoc chłopaki i powodzenia...... Alone but with someone.....Wszechmogący.... chłopak przez nas poszedl pić :D a nawet nas nie zaprosił :D ale co tam tylko nie wiem czy pije ze szczęścia czy przez to że dalej nie wie co zrobić.........pozdrawiam :)

Gość wszechmogacy
AMEN Grzechu i tym oto optymistycznym akcentem mowimy- idz spac jako i my idziemy i niechaj przysnia Ci sie anioly z dlugimi nogami i dobrze zaopatrzonym bufetem...a rano z nowa wizja swiata ruszaj na powazna rozmowe do ukochanej- i powiedz jej ze Ty jako ZYWY czlowiek masz swoje potrzeby jak i ryba wody :D:D:D:D

Gość Grzegorz323f
AMEN :D Dobranoc chłopaki :D

Gość wszechmogacy
na jego miejscu tez bym sie uchlal :P:D:D:D dobrej nocy! ja w zyciu wybralem udany sex!!! i jestem szczesliwy!!! wczesniej bywalo roznie-jak u Ciebie

Gość wszechmogacy
na jego miejscu tez bym sie uchlal :P:D:D:D dobrej nocy! ja w zyciu wybralem udany sex!!! i jestem szczesliwy!!! wczesniej bywalo roznie-jak u Ciebie

Gość Grzegorz323f
no dokładnie ja tez w zyciu wolałem dobry sex, niż kot w worku tez wcześnmiej miałem do dupy, dobrze ze nie ciągnąłem i nie zakochiwałem się :) Pozdrawiam dobranocc ja juz ide spac bo jutro nie wstane :D pozdro :)