Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mama23

zlobek

Polecane posty

Gość przyszla mama23

witajcie :) urodze w lipcu i wiadomo pojde na maciezynski potem na urlop i w sumie w styczniu bede musiala oddac dzidzie do zlobka, bo musze wrocic ze wzgledu na sytuacje finansowa do pracy. i tu rodzi sie pytanie czy ktos zna dobry zlodek w gliwicach i drugie ile taki zlobek kosztuje (prywatny, miejski) i trzecie pytanko kiedy mam do niego zapisac dzidzie? prosze o odp i rady :) dziekuje

Gość przyszla mama23
widze ze nikt z was nie posyla dzieci do zlobka :(

Gość jusiek
ja osobiscie nie dałabym dziecka do złobka za 1,5 miesiąca konczy mi się macierzynski i idę na wychowawczy chociaz do 1 roku chcę byc z synkiem

sama z checia bym siedziala z dzidzia ale niestety nie mozemy sobie z mezem na to pozwolic finansowo, maz zarabia 1500 zl netto, samych oplat mamy 1100 zl miesieczie, splacamy kredyt 600zl :( miesiecznie :( wiec jesli nie pojde do pracy to nie dmy rady :( wiec dzidzia musi isc od zlobka

Gość jusiek
wiem,że tak robi wiele rodziców bo nie mają innego wyjscia ,ale za złobek tez trzeba zapłacic w moim miescie około 250 zł a to nie mało poszukaj w rodzinie może znajdzie się ktos kto zaopiekuje się malenstwem. Moja kuzynka pracowała w złobku i nigdy swojego dziecka by tam nie dała te maluszki były wiecznie chore tam nie poswięca się im zbytnio czasu bo są braki w personelu no i to są obce kobiety