Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze siebie...

Życie uczuciowe zniszczone przez twarz !

Polecane posty

Gość nienawidze siebie...
podoba mi sie jedna dziewczyna, ktora tez ma problemy z tradzikiem.... tylko ja mam tak ze u kogos akceptuje ale nie u siebie... nie ma nic gorszego niz brzydka cera...nadwaga przy tym to pikus...ile kosztuje ta kuracja izotekiem ?

A jak taki dowartosciowany przez dziewczyne facet z tradzikiem w koncu sie go pozbedzie, to ja zostawi, bo sobie poszuka ladniejszej :P

Gość
e tam ! dziewczyna jeszcze może to zatuszować (ale subtelnie, nie te kilogramy tapety na twarzy - bo efekt bywa odwrotny) poza tym tabletki anty. też bardzo pomagają poza tym pryszcze kiedyś zejdą, więc naprawdę druga osoba nie zwraca na to zbyt dużej uwagi ! niestey błedem jest to - że nie idziemy za wcześnie do dermatologa jeden syfek się pojawia - bagatelizujemy - no a potem wiadomo leczenie trochę potrwa słyszałam kiedyś o metodzie kwasów jakichś w warunkach domowych spirytus chyba do tego też wchodzi podobno wyżera aż, ale daje efekty trzeba tylko bardzo ostrożnie z tym

Gość nie powiem jak mam na imię
nienawidzę siebie-----> chyba każdy tak ma, ze u kogoś akceptuje a na siebie nie może patrzeć. dea------> blizn nie da się niczym zatuszować, w odpowiednim świetle widać wyraźnie wszystkie nierównści na twarzy:( zresztą zawsze je widać:( tabletki mi akurat nie pomagają, jedynie antybiotyk, ale wiadomo, ze po antybiotyku często wszystko wraca.

Gość
a jakiego antybiotyku używasz ? kuracja nie kończy się po zniknięciu trądziku trzeba jeszcze brać jakieś witaminy, samrować czymś twarz, bo trądzik zawsze po kuracji może wrócić ! a takie nierówności można zlikwidować peelingiem u kosmetyczki (są dość drogie, no ale.. ) albo jest kilka (niestety) drogich kremów na blizny potrądzikowe, ale wiem, że działają. niestety - trzeba się nieźle wykosztować, żeby mieć ładną cerę. i przestrzegać kilka zasad higieny, która jest bardzo ważna. dobry dermatlog to połowa sukcesu skoro nic wam nie pomaga, leczycie się parę lat u jednego lekarza - poszukajcie innego i wiem też, że są pudry dostępne tylko w aptece, do cery trądzikowej, w jasnych kolorach która bardzo dobrze kryją blizny i syfy - przy czym nie zatykają porów

Gość nie powiem jak mam na imię
Tetralysal, oczywiście stosuję zewnętrznie maść, zresztą to nie jest moja pierwsza kuracja antybiotykiem. Leczyłam się u kilkunastu dermatologów, prywatnie i państwowo, miałam mnóstwo różnych leków, zabiegi kwasami... nie chce mi się opisywać moich perypetii, nie w tym rzecz. To wszystko na niewiele się zdaje i trzeba się męczyć z taką cerę... chociaż nie zamierzam się poddawać:)

nienawidze ciebie - z takimi problemami jest wielu mezczyzn.Wiem ze jest ci trudno, ale moze wyolbrzymiasz pewne sprawy....!