Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czysty pan....

Prysznic na basenie trzeba brać nago

Polecane posty

Gość Czysty pan....

Zauważam denerwujące zjawisko pod prysznicami na basenie,większosć ludzi( jakieś 90 procent) przed wejściem do niecki basenu bierze prysznic w stroju,z tego co wiem tak samo jest w częsci damskiej.Ludzie zacznijcie wreszcie myśleć o poziomie higieny.

a może nie mam ochoty zeby ktoś patrzył sie na mnie jak jestem nago???

Gość Andaa....
Mnie też to wkurza,pani która wcześniej zmieniała podpaskę,nawet się dobrze nie umyje,bleeee:o

Gość zgrabna noga Modliszki
Amaanda co Ty bredzisz dziecie drogie podpaska i basen:D zastanow sie co piszesz!

Gość Andrzej lubelskie
Zawsze myję się bez kąpielówek,nie chcę wnosić tych zanieczyszczeń które mam w gaciach,polskie społeczeństwo jest cholernie pruderyjne.

Gość zgrabna noga Modliszki
*Andaa...

Gość Andrzej lubelskie
oprócz tego przed zanurzeniem się w basenie staranne myję odbyt szczotką do butelek

Gość Andrzej lubelskie
nie podszywaj się człowieczku,

Gość Andrzej lubelskie
ależ poczemuż nie?

Gość kurnachata
jezu, moze niektórzy wpadna na to zeby umyc sie we własnej wannie przyed wyjściem na basen. po drodze sie tak nie pobrudzą. a jezeli wy nosicie jakies syfy w gaciach (ble) to moze zrezygnujcie lepiej sami z basenu...

Gość to dlaczego każą wchodzić
w mokrym stroju kąpielowym na basen? Mm się umyć nago a strój zmoczyć i potem go założyć?

Gość sprawdzaja czy dobrze
przylega do ciala:)

Gość powinien być napis
w szatniach że pod prysznic wchodzi się nago.

Gość kurnachata
amoze wprowadzic przepis ze w basenie kąpiemy sie tylko nago?... zeby zarazkow na stroju nie wnosic... no coment

Gość A w domu też się kąpiecie
w stroju??:O jaki sens brać prysznic w ubraniu??

Gość to dlaczego każą wchodzić
gdzie tu sens Jest przebieralnia - gdzie wg zasad rozsądku - przebieram się w strój kąpielowy przechodze z niej pod prysznice a stamtąd na basen nie ma innej drogi niby gdzie mam zakładać kostium? :) już na basenie, czy jeszcze pod prysznicem?? Czyścioch wielki sie znalazał. Lepiej sprawdź czy zęby masz zdrowe

Baseny są niezdrowe dla człowieka. Można się nabawić syfa na całym ciele. Mój sąsiad tak ma. I nadal chodzi na basen.

Gość moja kumpela
znalazła kiedyś na dnie basenu wkładkę higieniczną,od tej pory nie chodzi na basen

Gość tylko nago

Gość motyla noga
nie wiem jak wy.... ale ja myje się w domu.... a prysznic na basenie biore tylko po to, aby wrównać różnice temperatur- to przed pływaniem, a po- aby spłukać chlor z basenu..... brak higieny to 'szorować' się w publicznej łazience.....ble.... gdzie strój położyć.... gdzie kosmetyki.... gdzie bielizne....

Gość Andrzej lubelskie
W Czechach czy Niemczech to normalne że ludzie biorą prysznic nago przed basenem i nikogo to nie bulwersuje,tylko w moherowej Polsce ludzi myją się w strojach,siedzą opatuleni ręcznikami w saunie.

Gość cadc
Andrzej po prostu nie może doczekać się lata i plaży nudystów

Gość Andrzej lubelskie
Nie lubię opalania się na plaży,ale nie krępuje się nagosci tam gdzie powinna być ona oczywista

Gość klublaxnia
WIDOCZNIE CI KTORZY MYJA SIE PRZED WEJSCIEM POD PRYSZNICEM W GACIACH NIE MYSLĄ ŻE INNI KTÓRZY ROBIA DOKŁADNIE TO SAMO W GACIACH WNOSZĄ BRUDY A POTEM SAMI PŁYWAJA W ZANIECZYSZCZENIACH I DZIWIA SIE SKĄD JA TO ZŁAPAŁEM GRZYBA ALBO JESZCZE COS GORSZEGO. ZACZNIJCIE OD SIEBIE A POTEM OCENIAJCIE INNYCH. LEPIEJ POZBYWAC SIE EWENTUALNYCH BAKTERII, W TAKICH MIEJSCACH HIGIENA TO PODSTAWA

Gość jkkkkkkkkk
często biore na basenie prysznic nago, ale to raczej po wyjsciu z basenu zeby spłukac chlor. Aczkolwiek zdarzało sie ze kończyło się to kłótnią z pania pod innym prysznicem, której to nie odpowiadało ;p

Gość ja tak samo jak motyla noga
przed basenem prysznic - celem wyrownania temperatury, po - celem splukania chloru. Zawsze w stroju. A kapie sie w domu ;)

Gość Małopolszczanin
A co zrobić w sytuacji gdy chodzisz na basen np. po pracy w drodze do domu, albo jesteś na wycieczce i basen jest częścią planu wycieczki a np. masz za sobą trzy godziny marszu w słońcu? Gdzie masz się umyć, w domu? Jakim, czyim? Polacy to naród nie tylko pruderyjny ale także z reguły siedzący w domach i to widać na każdym kroku. Po to jest prysznic żeby się pod nim umyć a nie polać wodą bo taką wodę to macie ludzie na basenie żeby się polać. Dziś na basenie w Wadowicach doznałem podwójnego szoku: po pierwsze pod męskim prysznicem spotkałem kilkuletnią dziewczynkę którą przyprowadził tatuś, a po drugie widziałem jak jeden facet po wyjściu z sauny bez żadnego prysznica (cały spocony) wszedł do jacuzzi w którym siedziało kilka innych osób. Od razu przeszła mi ochota zarówno na saunę jak i na dalsze siedzenie w bąbelkach. Masakra jakaś. Wrażenia mam okropne, chyba nie będę polecał wadowickiego basenu innym.

Gość 3xK
Tylko nago. Ludzie, NIE MOŻNA umyć się dokładnie w ten sposób -.-. Jasne można się opłukać ale wtedy chlor zostaje w pewnych miejscach gdzie kostium mocno przylega co zdecydowanie nie jest korzystne ;/. Fakt, że czasem pojawia się w przypadku facetów sterczący problem ale nie ma się co krępować.