Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stonka_a

Mam ochotę poflirtować.

Polecane posty

Brakuje mi tego w moim związku. Zwykłego flirtu, takiego którego mój facet nie weźmie jako próba zaciągnięcia go do łóżka. Zwykle kiedy zaczynam, to słyszę \"Kochanie nie teraz, muszę się jeszcze pouczyć/ jestem zmęczony/ śpiący / chwilka, tylko to skończę i zaraz do Ciebie przyjdę.\" (niepotrzebne skreślić) Tak samo jest z pocałunkami i pieszczotami. Zwykle kończą się seksem, (w sumie nie wiem dlaczego) albo tym, że on mnie odsuwa od siebie i cytuje te same teksty. Nie wiem jak mam mu wytłumaczyć, że chcę tylko poflirtować, porozmawiać, uwodzić słowami, a nie od razu zrzucać bieliznę... Może któryś z obecnych tu mężczyzn ma ochotę poflirtować? Preferuję kontakt mailowy :)

Gość flirt którego facet
nie weźmie jako próbę zaciągniecia do łóżka :D:D:D to nie tu, Skarbie

Gość jest jeszcze opcja
forum dla emerytów jakieś Oni na pewno w sztuce oratorskiej są świetni, a już do łózka nie zaciągną

Czy w ogóle istnieją faceci, którzy lubią ten dreszczyk? We flircie musi być trochę dwuznaczności, ale to nei znaczy, że chwilę później chcę rozkładać nogi :O

Gość jest jeszcze opcja
są i lubią tylko, że flirt jest niedopowiedzianą obietnicą spęłninia fizycznego kiedy na wstępie mówisz, że nic z tego, to wiesz - wszystko opada

Gość a jak ona
istnieją miałam to nieszczęście trafić na takiego ... :O

Powinnam była się urodzić 200 lat temu :/ Mój Kochany kiedyś pięknie do mnie mówił, w sumie do tej pory otrzymuję cudowne sms\'y, ale jakoś tak gry słowne nam nie idą na żywo :o

Gość jest jeszcze opcja
a faceta masz po prostu rozleniwionego Mówiłaś mu o swoich potrzebach? - tak banalna rzecz - rozmowa może najpierw, zamast szukania atrakcji na boku?

Tym światem na serio rządzi seks. Ostatnio mam wstręt do każdego dotyku, bo trochę czuję sie uprzedmiotowiona :O Chciałabym by ktoś mnie uwiódł słowami...

Gość jest jeszcze opcja
to tylko emeryt Ci zostaje :D

Mówiłam. Prosiłam. Robiłam awantury. Płakałam. Trzaskałam drzwiami. Przymilałam się i robiłam mu prezenty. Wszytko na nic. Niby mnie słucha, ale czasami jakby grochem o ścianę :O

Jest jeszcze opcja - masz rację. Głupia jestem. Będę rozmawiać milion razy, ale i tak dostanę to co chcę. :P Muszę się z nim dogadać :) W końcu jest miłością mojego życia :)

Och, widzę, że pan doktor profesor wrócił ;) Dla pana profesora doktora mogę zrobić wyjątek ;) Ale jak na razie obiad mnie z kuchni woła :O

Gość ale babol jesteś
mam propozycję :) pkaż swojemu chłopu, co tu wypisujesz jaka jesteś zdesperowana może poskutkuje bo aż żal patrzeć

W sumie to pokazałam :) Na początku sie wkurzył, ale teraz już sie z tego śmiejemy :D