Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajakaja

Czy on chce mnie tylko do lozka?

Polecane posty

Gość jakajakaja

spotykams sie z chlopcem od stycznia, poznalam go przez kolege. Na poczatku widywalismy sie tylko na imprezach ale pozniej zaczal zapraszac mnie do siebie, strasznie duzo rozmawialismy, kilka godzin dziennie na gg, dosc szybko poszlismy do lozka. I teraz jewst tak ze on mnie traktuje bardzo dobrze przy innych, ale nigdy nie bylo rozmowy ze jestesmy ze soba, a ja kompletnie nie wiem jak zaczac, niby myslimy o sobie ale nie wiem jak to bedzie wygladalo. Macie jakies rady?

Gość bezpański astronom
ale o co chodzi..?

Gość jakajakaja
chodzi o to ze nie wiem na czym stoje. I nie wiem jak sie dowidziec:)

no raczej na pewno nie dowiesz sie tego na kafeterii :O nie mozesz z nim po prostu porozmawiać ??

Gość jakajakaja
zapytac "czy my jestesmy ze soba?" o matko, my mamy ponad 25 lat a nie 15:( z drugiej strony to absurdalne ze ja nie czuje jak jest. Chodzilo mi tylko o to jak to wyglada z waszego punktu widzenia, bo chlopak moze sobie myslec tak: po co mam sie wiazac skoro seks i pzyjazn i tak mam?

skoro macie po 25 lat to tym bardziej powinnaś z nim o tym porozmawiać a nie zachowywać się jak 15 latka i snuć domysłów czy on mnie traktuje poważnie czy tylko dostarczam mu przyjemności w łóżku :O

Gość miśkaa
ja bym zapytala ja to jest. Poprostu zapytaj kim ja dla ciebie jestem?Jak traktuje waszą znajomość

Gość Maryla
ja bym powiedziala zebys poczekala, moze sam cos powie, a jak nie toucieknie bo pomysli ze chcesz stabilizacji !!! pobaw sie troszkie z nim... powiedz, ze wychodzisz z kims innym..innymi znajomymi.. zrob tak pare razy... tylko nie stuj i nie placz... chyba nigdzie ci sie nie spieszy ??? zobacz jak zareaguje, czy cos ci powie... jak nic sobie z tego nie zrobi to znaczy ze chce cie tylko bzykac!!

Gość bezpański astronom
myślę, że problem polega na tym, że nie nadajesz się na kochankę bo kochanki nie myśla "na czym stoją" więc skoro tak myślisz to może zapytaj wprost: czy jestem twoją kochanką czy także dziewczyną/narzeczoną..? najlepiej takie sprawy załatwiać od razu

Gość Maryla
my kobiety zawsze chcemy byc pewne!! badz jak on, tak mu pasuje, jest mu dobrze.. ok!! Niech wasza gra toczy sie dalej ale tylko i wylacznie na twoich zasadach!! Zastaniw sie tylko czego ty chcesz?? meza i dzieci po 2miesiacach znajomosci ??

Gość bezpański astronom
Maryla nie znasz się na kobietach, są kobiety które nie chcą być pewne nie zależy im na tej pewności.......

Gość Maryla
ja po dwoch miesiacach codziennego spotykania sie uslyszalam ze jestem jego znajoma :O pozniej wybilam mu to z glowy... ale nie dopytywalam sie "kotku czy my jestesmy razem ??" pozniej zrobilam dzika awanture i poskutkowalo ;-)

Gość Maryla
ok, ale zalozycielka topiku chce wiedziec!!!

Gość bezpański astronom
Maryla nie znasz się na kobietach, są kobiety które nie chcą być pewne nie zależy im na tej pewności.......

Gość bezpański astronom
Marylu, w zasadzie unikam tego typu kobiet jak Ty :D a Ty unikaj takich mężczyzn jak ja i będziemy wszyscy zadowoloni :D

Gość jakajakaja
to nie chodzi o to ze ja chce go uwiazac, nawet nie zalezy mi na stabilizacji, ale jednak na pewnych zasadach, czyli np nie sypiamy z innymi tylko ze soba, w moim swiecie seks do czegos zobowiazuje! Oczywiscie ze sie nie nadaje na kochanke! Chce po prostu wiedziec, czy warto "inwestowac" w ta znajomosc czas i energie, bo jesli nie, i na piewrszej lepszej imprezie zobacze go z inna, bo my przeciez sobie nic nie obiecywalismy to mnie szlag trafi! Oto mi tylko chodzi

Gość bezpański astronom
no właśnie INWESTOWAĆ jesteś jak nastolatka poczekaj, potrzymaj go troszkę na dystans zobaczysz czy mu zależy na Tobie

Gość jakajakaja
gdybys wyczul znaczenie cudzyslowu, to zrozumialbys jaki rodzaj inwestowania mialam na mysli. Ja rozumiem ze podejscie, oplaci mi sie czy nie, jest nie na miejscu, ale przecierpialam tyle z braku takiego podejscia ze chce sama siebie przed tym uchronic po raz drugi. Nie chce stabilizacji, chce pewnosci

Gość bezpański astronom
Ależ zrozumiałem cudzysłów, miałaś na myśli to czy się angażować uczuciowo, prawda..? ALE juz samo użycie słowa inwestować może świadczyć o Twojej zachłanności na tą tzw "pewność" ta "pewność" to jest według mnie rodzaj "choroby" im bardziej będziesz dążyć do uzyskania tej pewności tym większą będziesz budzić niechęć... Przecież wszyscy radzą Ci poczekaj, trochę dystansu i zobaczysz... a potem porozmawiaj ale spokojnie...

Gość jakajakaja
dobrze, rozumiem ze trzeba poczekac ale to trwa 3 m-ce, kiedy bedzie wypadalo zapytac?:) Ja pewnosc rozumiem tak, jak napisalam wczesniej, nie chce sie angazowac, spac z nim, bo wiem ze ja sie angazuje coraz bardziej. A moze on ma zupelnie inne plany albo zadnych w stosunku do mnie

Gość janka102
jakajakja, mam prawie identycznie ...moze na gg pogadamy?

Gość janka102
daj znac na 9162831

Gość laliqueeeeee
ja sadze ze tu sie nic nie da powiedziec, zadna rada nie bedzie dobra, i tak wszystko wyjdzie po jakims czasie

tez tak miałam i jak zapytałam \"kim dla ciebie jestem i co jest miedzy nami\" on odpowiedział \"czy musimy nazywac rzeczy których nie trzeba nazywac\"

Gość dr Syf-Malaria
podoba mi się :D ale filozof!

Gość dr Syf-Malaria
i co wymyśliłaś..? ;)

wiesz z mysleniem to u mnie cięzko:P (zart) ale musze pomysleć nad czyms w podobnym stylu moze jakieś propozycje??