Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moooddel

Mam piekna twarz

Polecane posty

Gość moooddel

Nie chce się chwalic, ale mam piekna twarz i figure. Jestem z siebie dumna:) taka lasencja ze mnie:)

Gość magnlmag
ja tez :D:D

Gość moooddel
mam na imię zygmunt i noszę rajstopy

Gość sevendays
Chyba masz kompleksy skoro odczuwasz potrzebe chwalenia sie tym na forum.

Gość fajna dupa ze mnie
ja tez, wszyscy sie za mna na ulicy ogladaja. Laski to by mi oczy wydrapaly, nie raz wyzywaly mnie od suk w klubach itp. Mam twazr jak lalka, jak to faceci mowia :)

Gość fajna dupa ze mnie
sevendays, nie dogryzaj, masz czym sie pochwalic to zrob to zamiast byc zlosliwa :)

Gość sevendays
A dlaczego mam sie chwalic?? Nie odczuwam takiej potrzeby.

Gość fajna dupa ze mnie
a dlaczego sie nie chwalic, wlasnie cala sparwa [polega na tym, by pokazac swiatu, to co ma sie fajnego.Nie trzeba sie chwalic w zlym tego slowa znaczeniu,wyjdz do ludzi, :) pokaz ,co potrafisz, Ja lubie jak ktos ma cos ciekawego do zaoferowania zamiast siedzenia jak mruk, zeby tylko sie nie wybic ponad przecietnosc :)

Gość sevendays
Ale po co mialabym na forum pisac, ze jestem piekna i atrakcyjna?? Zeby ktos zazdroscil? A jezeli chcialabym zeby ktos mi zazdroscil, to znaczy, ze nie bylabym pewna siebie.

Gość fajna dupa ze mnie
tak pochwalic :P a co nie mozna? nie chce by mi ktos zazdroscil tylko cieszyl sie ze mna :) zazdrosc to cecha narodowa Polakow

Gość fajna dupa ze mnie
a dlaczego mam wam ja pokazywac, po to byscie mnieobszczekjaly teraz?> :D w zyciu, uroda to kwestia gustu , ja tylko mowie, jak ludzie reaguja na mnie i jak sie sobie podobam :)

Gość dałyście się sprowokować tej
idiotce... dajecie jej satysfakcje i utwierdzacie w przekonaniu, że wszyscy jej zazdroszczą bo jest piękna... dajcie sobie spokój, niech się napawa swoją urodą przed lustrem w domu.

Gość fajna dupa ze mnie
:D , no daly sie sprowokowac, oj laski,ale w was nienawisci :D

Gość Anielskie wcielenie.
Ja jej nic nie dałam Wierze ze ma piekna twarz, tez jestem ladna dziewczyna, nawet bardzo, widze to Ja, widza to we mnie inni, nigdy nie uslyszalam ze cos mam nie tak z twarza czy figura, do tego charakter idzie w parze w wygladem zewnatrznym, nie znaczy to ze nie mam wad, jak sie chce, to minusy zawsze sie znajda, ale po co ich szukac na sile ?! Wiele z was pisze- jaka to brzydka jest, gruba, ze tu pryszcz a tam cellulit, i nikt ich nie gani, a jak Ja napisze ze bardzo ladna ze mnie dziewczyna to zaraz mnie chca linczowac Trzeba sie cieszyc uroda, bo przeminie szybciej niz sie tego spodziewamy :)

Gość fajna dupa ze mnie
anielskie---> to niemozliwe, by laski cieszyly sie,ze inna jest ladna :D

Gość lache na to wykładam
JEBIE MNIE TO mozesz nawet podcierac dupsko banknotami 100 dolarowymi jebie mnie to!

Gość sevendayss
a kto sie dal sprowokowac? NA pewno nie ja. Dla mnie to oczywiste, ze jak ktos odczuwa potrzebe pochwalenia sie czyms, to ma kompleksy i chce sie dowartosciowac.

Gość ale po co o tym piszesz
czemu masz potrzebę żeby jej udowodnić, że ma kompleksy?

Gość sevendayss
Nie chce jej nic udowodnic, takie osoby zawsze wiedza wszystko najlepiej. Skoro ktos pisze, ze dalysmy sie sprowokowac, to odpowiadam, ze wcale tak nie jest.

Gość kiszkkaa
a ja po prostu gratuluję! od razu wiecei,ze pusta? hehehe psycholożki! dobrzer się czasem czyms pochwalić, przecież nikogo nie obraża...

Moooddel- aja nie dosc że jestem śliczna, to jeszcze zdolna....!Wszyscy mi tego zazdroszcza , a ja i tak nie jestem szczesliwa.

no ja tez jestem piekna i cudowna, ale nie wstawie tu swojego zdjecia bo byscie mnie zjechaly, a skoro byscie mnie zjechaly to znaczy ze wcale nie jestem taka pikena bo w przeciwnym razie mialabym gdzies co mysla o mnie obcy ludzie z na jakims forum

Gość RequerdaGonzales
uroda kwestia gustu- kilka wiekow temu najpiekniejsza dama w miescie- gdyby ja dzis postawic przed ludzmi powiedzieliby ze brzydka jak noc. Z kolei gdyby dzisiejsza pieknosc postawic przed ludem w XIX wieku, to by sie poszczali ze smiechu co za brzydula. Wiec uroda- kwestia akurat panujacych stereotypow, zmiennych za kazdym podmuchem wiatru. ps. Polki sa ponoc najpiekniejsze na swiecie ;)

Gość hjkljk
mylisz figure z twarza figura sie zmienia, kiedys rubenswoskie ksztalty dzis wieszak a twarz- albo sliczna albo nie, tyle

Gość jnfiqnci
Jakbyś wkleiła swoją fotę to może i bym Ci uwierzyl,że ładna z Ciebie dupa!Ale zazwyczaj jest tak,że laski z ładnym pyskiem nie mają nic do powiedzienia..Zapatrzone w siebie i jeszcze mają dziwne zapędy,aby się tym chwalić.Miernota..

Gość fajna dupa ze mnie
a wy jeszcze tutaj??? :D kiszkkaa--> dokladnie z tego samego zalozenia wychodze ;) nie uwazam sie za pieknosc, zwyczajnie bawia mnie wasze reakcje