Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlikmlikk

czy to musi byc nadzerka??

Polecane posty

Gość mlikmlikk

Czesc dziewczyny. Prosze o porade - do lekarza ide w tym tygodniu, tak wiec doradzanie, ze mam isc do gina nie jest potrzebne. Ostatnio mialam tzw mokre dni..Uplawy,,takie kwaskowe. Dzisiaj jest juz wszystko w porzadku a do konca opakowania moich tabletek zostalo mniej wiecej poltora tygodnia. Problem w tym ze w sobote kochalam sie z moim mezczyzna i kiedy poszlam sie umyc zauwazylam slad krwi. Chce zaznaczyc ze to byl dosc ostry i namietny stosunek. CZy jest mozliwe ze to wcale nie nadzerka, tylko po prostu uszkodzila sie jakies naczynko? Dodam, ze po stosunku nie krwawilam wiecej..Krew pojawila sie tylko wtedy kiedy po stosunku poszlam sie podmyc. Ktos mi moze powiedziec czy to MUSI byc wina nadzerki czy nie koniecznie? Dodam, ze pol roku temu, mniej wiecej, mialam cytologie i nic nie wykryto. Mam 25 lat, jesli ta informacja moze do czegos sluzyc. Bede wdzieczna za pomoc. Z gory dziekuje.

Gość mlikmlikk
CZy naprawde nikt nie moze nic powiedziec na ten temat? Zawsze okazujecie zainteresowanie..dzisiaj nikogo nie ma? plissssssssssss

Gość kwiatki na lace
nie mam pojecia.Mi lekarz wykryl poczatek nadzerki i nigdy nie ktwawilam w casie stosunku,tylko mialam bol.

Gość mlikmlikk
A mnie nic nie boli, nic mnie nie swedzi,,,nic. TYlko zaniepokoilam sie tym krwawieniem. Dlatego bez mrugniecia okiem ide w tym tygodniu do GINA. Dziekuje ci za odpowiedz. Moze jeszcze ktos sie wypowie...

Gość mlikmlikk
Mimo tylu komentarzy dot. nadzerki i takiej wiedzy...Nikt mi nie moze pomoc ... :(

Gość mlikmlikk
odwiezam temat... Moze dzisiaj znajdzie sie ktos zyczliwy i cos napisze///

Gość a ja mysle-
skoro masz tabletki to chyba chodzisz regularnie do lekarza. Nie wydaje mi się że to nadżerka.

Gość mlikmlikk
czy chodze regularnie...Wedlug ciebie regularnie to? Mowia, ze regularnie jest raz na rok, albo dwa razy do roku. Prawda? No wiec jak tak wlasnie chodze..

Gość hej laseczki jak myślicie
skąd ona wie że upław był kwaskowy?? :D:D:D:D kanadyjska konna czy co?

Gość mlikmlikk
bo po zapach juz to mozna stwierdzic,, A poza tym pytaj sie mnie bezposrednio dzieciuchu. Zaznaczam ze zwracam sie prosba o opinie powazne kobiety.