Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość achi

facet to świnia!

Polecane posty

Gość achi

Co myśleć o facecie, który przyznaje, że spodobała mu się laska, która była na stażu w jego zakładzie pracy? Teraz już po wszystkim bo odbyła staż i przebywa 250 km od niego. Podobno na siebie działali, podobno inni wyczuwali tę chemię, to napięcie między nimi... Podobno miał zaproszenie do hotelu, w którym przez 10 dni stażu mieszkali, na pożegnanie. Ale nie poszedł, bał się że zamiast skupić się na piciu z facetami, którzy też byli na stażu, zaczął by z nią rozmowę, to -pod wpływem alkoholu-na rozmowie by się nie skończyło... Oboje mają partnerów. Ona ma może z 22 lata, on 27... Już nie wiem, czy mogę mu ufać? Twierdzi, że powinnam, bo powiedział mi o wszystkim... (po fakcie. Gdy o nią pytałam, twierdził, że nic między nimi nie ma) Że mnie kocha... I że najważniejsze, że jednak z nią nie spał, choć miał ochotę... A ja i tak czuję się zdradzona... Może niepotrzebnie robię aferę? Ale niepierwszy raz zawiódł moje zaufanie...

Gość strzykawka - wibrator
jakaś powokaćja? marnnna

przeciez przeszedl probe! chociaz mogl i chcial, nie zrobil nic niewlasciwego. nie zdradzil!

Gość ndkkndkwdkndhfnbcv
ale jakby zdradził to bys dopiero miała.....

Gość świnia bo nie przeleciał

Gość jaka pewność ze nie przeleciał

Gość ale chciał...kurde mógł
ci tego nie mówić