Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ona ...

Meszek? Wąsik ? co z nim zrobic

Polecane posty

Dziewczynki. Ostatnio zauwazylam ze ,, owłosienie\" -włoski pod nosem zaczeły ciemniec i są czarno- brązowe, a to nieładnie wyglada. Czy znacie jakies sobsoby aby one znikły, ew. rozjasniały??? Oczywiscie jestem kobietą..

Gość olczanek
najlepiej i najprościej usuniesz włoski woskiem. Raz na 2-3 tygodnie:)

a ja slyszalam, zeby potraktowac to wodą utlenioną z parenascie dni tak zrobisz, i bedą jasne a nie czarne

Gość podszywacz_masta
wygól sobie taki pasek jak mial hitler. Zwrocisz na siebie uwage kazdego faceta! efek murowany

ojj..narazie nie chce tego robic, bo późneij trzeba bedzie robic to cały czas- do konca zycia bo bedą coraz silniejsze i ciemnejsze :(. Mam dopiero 18 lat.. :( Słyszałam ze sa takie zabiegi, gdzie sie to usuwa, oczywiscie kosmetyczne ale 3 serie koszytuja 1500 zł.. :(

Gość olczanek
ja bynajmniej nie zauważyłam zeby odrastały mi twardsze i ciemniejsze:) przecież jezeli nie bedzie ci to odpowiadało, to przestaniesz. po dwóch czy trzech razach nic ci nie bedzie, a zobaczysz jakie to proste no i daje efekt...

ok, spróbuje z tą woda utleniona. WIedziałam ze ona rozjasnia włosy ale na to nie wpadłam ;) Jesli bedziecie miały jakies pomysły to zdradźcie ;). Bo...np sok z cytryny.. Moze onby cos dał :> :D:D:D

ostatnio czytałam zeby nie rozjasniac sobie wąsika woda utleniona boo moga zostac na skórze brzydkie przebarwienia...

Gość Hekate89
próbowałam wodą utlenioną i szczerze mówiąc nie zauważyłam jakichś większych efektów. Za to posunęłam się o krok dalej i kupiłam sobie rozjaśniacz do włosów. Ktoś powie, że to głupie i niebezpieczne, w końcu okolica ust, ale efekt od razu widoczny. Zastosowałam do też do rozjaśnienia "meszku" pod pępkiem. Swędziało jak cholera, myślałam, że oszaleję. Ale opłacało się. Teraz meszek rozjaśniam regularnie. Gdybyś chciała spróbować, polecam Joanne, 6 pln za opakowanie :P