Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość F_O_K_a

jaka wódka?

Polecane posty

te deska, a co to za interes kupic kilka innych flaszek do testowania samemu, i do wąchania hehehehe tej, autorko topa, wez niekupuj czasem wlasnie kilka butelek, bo sie tam pozygacie hehe, no ale kazdy mądry czlowiek o tym wie przeciz, a autorka to nie 14tolatka zapene :)

Ja często mieszam wódki, nawet wódkę z winem, piwem, szampanem, nalewkami, absyntem itd. i to wszystko razem. Jeszcze nigdy nic mi się nie stało. Wódka to wódka. Mieszanie różnych marek nie powinno się źle skończyć. Jeżlei nie wie, jaką lubi, to musi się jakoś przekonać, nie?:)

heh, no ale wydaje mi sie ze top troche dziwny, bo co- nigdy wodki niepila autorka nasza? nie ma swoich preferencji smakowych? hehe, no ale doradzic cos zawsze mozna no ja w sobote wodke z piwem, ale moj organizm jest dla mnie laskawy i niemam zadnych rewolucji nigdy, serio, niezygam i glowa do slabych nienalezly :)

Gość F_O_K_a
oczywiście ze piłam wódki, ale nie moge sie zdecydować na jedną konkretną, dlatego proszę o radę:-)

Gość F_O_K_a
i za wszystkie propozycje dziekuje :-)

Gość Spiryt najlepszy P

Gość Absout
Najlepsza jest wódka Bursztynowa - sam piłem to wiem i co najcenniejsze już wiem gdzie można ją kupić. Jak się dowiedziałem jest to jedyna leżakowana wódka z bursztynem w środku - no i ta buteka... Goroąco polecam Absolut

Gość Anonimuso
generalnie bursztynówka służy do nacierania w celach leczniczych a nie do picia :) do picia znacznie bardziej polecam Luksusową :) jest po prostu smaczna. dobrze wchodzi, jeszcze nie widziałem, żeby ktoś po niej rzygał, więc raczej bezpieczna. no i ja nie miałem po niej kaca.

Gość Daymio
Z szerokiego doświadczenia moge polecić Luksusową. Naprawdę dobra wódka robiona ziemniaków. Dobrze schłodzona jest po prostu genialna.