Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedroneczka.

mężczyźni to

Polecane posty

Gość biedroneczka.

prostackie nieudane eksperymenty a niektórzy zachowują się jakby ich wyjęto na siłę z łona czemu oni są tacy prości? tacy prości, że aż skomplikowani?

Gość opuncja figowa
bo są z biedronki

\"prostackie nieudane eksperymenty\" - podejrzewasz kogoś o te eksperymenty? Bo ja nie mam pomysłu... \"a niektórzy zachowują się jakby ich wyjęto na siłę z łona\" - nie mam pojęcia jakie zachowanie określasz takimi słowami... \"czemu oni są tacy prości?\" - to już jakby zahaczalo o głębsze przemyślenia...ale bez konkretnych przykladów prostactwa... ;) \"tacy prości, że aż skomplikowani?\" - to mnie rozwaliło...

co tak brzydka jestes ze nikt CIę nie chce ?? ze tak narzekasz :-o

Gość biedroneczka.
nie chodzi o wygląd chodzi o to że on mnie rani cały czas ;(

Jeden Cię rani a Ty uogólniasz...tego naprawdę nie lubię. Chcialabyś, żeby jakiś facet wszystkie kobiety, bo ma kłopoty z JEDNĄ? Bo ja nie.

Gość biedroneczka.
żeby jeden... Szymon, Łukasz, Artur, Maciej... każdy tak samo mnie rani ja już tego wytrzymać niemogę :(

Gość biedroneczka.
żeby ze mną byli, ufali mi i nie okłamywali bo tego nienawidzę. to dużo?

Gość Moaddib
Najwidoczniej nie dajesz mu przestrzeni i możliwości realizacji. Zasada jest prosta nie jesteśmy pokorni, nie lubimy kazań, jesteśmy dzicy, współpraca w grupie to najgorsza dla nas czynność , nie dobrze nam się pracuje w firmach, nie lubimy mieć narzuconego czasu pracy dlatego też się szybko wypalamy. Lubimy rywalizować, spędzać czas na przygodach czy to wyprawy górskie czy jazda na rowerze po grę w golfa., czuć ryzyko ( to pozwala na wiedzieć że żyjemy) , wiadomo kobieta jest ważna dla każdego mężczyzny, dlatego lubimy o nie walczyć. Nie może być tak że nas ograniczacie robić z nas pieska na posyłki. A facet odchodzi od kobiety kiedy sobie uświadomi co mu zabrano albo . A co do was chcecie mieć lubicie kiedy o was zabiegamy i jesteśmy trochę dzicy w dobrym tego słowa znaczeniu. A jak chcecie przykładu przejdzie się do kościoła i popatrzcie na nas jak wyglądamy jesteśmy zmęczeni, znudzeni i zniechęceni. Po prostu potrzebujemy nowych wrażeń. Siedzenie w domu to najgorsza dla nas kara.

Gość Kordek
- czym się różni kobieta od prostej ? - prosta jest NIEOGRANICZONA ..

Gość biedroneczka.
uwielbiam lizać chooje

Gość musi dużo na rowerze
kordek udał Ci się kawał :D

Gość ej taam
a ja uważam że mężczyźni są niezbędni do życia... tylko nie wolno im o tym zbyt często powtarzać ;-) Oni tak z nami postępują jak im na to pozwalamy...

Gość Kordek
czym różni się facet od kamienia ? odp. -niektóre kamienie są wartościowe