Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukułka na drzewie

Sni mi sie ciagle jeden sen - jak myslicie co on moze znaczyc

Polecane posty

Gość kukułka na drzewie

jestem w zwiazku ponad pól roku, chciałabym by mój mezczyzna był moim juz na całe zycie a sen mam taki - śni mi sie wróżka która mi mówi, ze ten mój mezczyzna nie bedzie moim mezem, ze nasze drogi się nie łacza czasem słysze jakies inne konkretne imie mojego meza (jakis inny człowiek) czy to prawda ze sny oznaczaja zawsze coś dokładnie odwrotnego??

moim zdaniem nie jesteś pewna swojego związku z tym człowiekiem, być może za mało go znasz i tak naprawde jeszcze mu nie zaufałaś, a być może nawet go nie kochasz. sny to odbicie naszej podświadomości

Gość biedroneczka.
wachasz się według mnie

Gość kukułka na drzewie
własnie kocham go tylko ten sen

Gość biedroneczka.
masz wątpliwości przes sen? może sen ci uświadami ze tak w głębi to sama niejesteś pewna? przez to sie wachasz za duzo o tym myslisz...

Gość kukułka na drzewie
ja nie mam żadnych watpliwości kocham mojego faceta i chce za niego wyjsc słyszałam ze sny sa przeciwienstwem rzeczywistosci

Gość Jaki sposob
...niekiedy sa przeciwienstwem innym razem tak jest jak we snie roznie bywa...bynajmniej w moim przypadku roznie bywalo.... co ma byc to bedzie ...czas pokaze...nie martw sie...:)

a ja dzis mialam super mega dziwny sen...snilo mi sie ze śpie i nagle mnie cos niewidzialnego buzi i zaczyna ze mna walczyc i wyginać mi rece...ja nie moglam nic mówic walczac z tym czyms...nie moglam z siebie wydobyc glosu.....a tak brdzo próbowalam:(:( wstalam to fizycznie czulam strach i ciarki an plecach przez 20 min Kukułko..najprawdopodobniej....odzywa sie twoja podswiadomosc...moze nie uswiadamiasz sobie pewnych wewnetrznych obaw?? moze to jest cos co twoja swiadomosc juz wie i zdaje sobie z tego sprawe, ale do sfery mysli to jeszcze nie doszlo??? co wcale oczywiscie nie znaczy ze to nie jest dla ciebie facet....tylko my jestesmy kobietamy i nasze myslenie i wrazliwosc i wnetrze jst bardzo skomplikowane..wiec nic sie nie martw...przeciez normalne jest ze kazdej z nas kiedys włącza sie myslenie czy to on?? mimo ze strasznie kochamy :) wiec glowa do gory..

a poza tym, to juz zwrocilas uwage na to ze sen sie powtarza, wiec bedziesz sie podswaidomie nakrecac.....

ten tego.... przestraszylas mnie bo ja mam czesto ten sen! sni mi sie, ze spie i cos niewidzialnego wstepuje we mnie, wykreca mnie a czasem \'przygwozdza\' do sciany. nie umiem wtedy mowic, krzyczec a chcialabym zawolac kogos na pomoc, cos mi naciska na klatke i mam problemy, zeby oddychac. to jest straszne...

Gość Nie rozumiem tego.
Mnie sie snia duchy, diably, od dziecka jedna ta sama tresc

cioccolata!! nies ni mi sie ze to cos wchodzi we mnie tylko ze nagle cos zaczyna ze mna walczyc!!!okropeinstwo:(

mysle, ze wiem o co ci chodzi, zle to okreslilam, bo to niezupelnie \'wchodzi\' ale tak mnie trzyma jakby od wewnatrz a jednoczesnie jest na zewnatrz. bardzo nieprzyjemne w kazdym razie...