Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matai

NooOOOOoo starczy juz

Polecane posty

jak tylko wejdzie sie na głównąstrone naszego forum, to w \"najświeższych tematach" sa tylko topy: staraczka.. rodzimy....... kto w ciazy..... staraczki ......... a reszta gdzie sie posiala? nikt niema pomyslu na fajny topic?? mlask :classic_cool:

Gość pussykotka*
mlask..mlask:classic_cool:

Gość Taka jedna kobietka
zapomniałaś o tych załamanych małolatach które nie wiedzą czy sa w ciazy :D

do : w ręce... jestem dziewczyną :) hehe ale wybaczam hehehe no musze przyznac ze macie racje. totalna zalamka z tymi topami. nic dziwnego ze moi wirtualni znajomi se poszli. Papierowe, Natia, Deska chlip chlip :( bo taka bida na rejni :) cos nowego trza wymyslec a nie

Moze wyrażmy swe surowe opinie o tym, jakie ochydztwa ludzie potrafia ze sobą zrobić. począwszy od wizuala na ulicy, po durne topy na forach :) daje pierszy przyklad: gdy dziewczyna zaklada biale kozaki na obcasie buahaha, jaki LOL (taki przyklad podalam, bo niezla mam z tego beke) (przepraszam urażonych hehe) :classic_cool:

Gość F_O_K_a
no prosze widać ze sa ciekawe topiki :P

zajebiste jest wlasnie, jak dziewczyna ma z natury mega ciemne wlosy, ale twardo jedzie na blondi rozwalające sa tez topy, pt.: zakochalam sie, a on okazal sie ksiedzem :P:P

Dobra, ja założyłam dziś topik, spełniłam obywatelski obowiązek:classic_cool: Ale zamiast uzyskać gromkie poparcie pań, na które liczyłam, żeby wspólnie utworzyc topik z myślą przewodnią; \"nie zaczepiajcie nas, chamy, bo tego nie lubimy\", zostałam zjebana jak bura suka:O Więcej nie zakładam zadnych topików:p

Gość deska to reinkarnacja iwosi
spierdalaj nudna kutwo

dla mnie osoby komentujace ludzi za kozaki (malo wazne jaki maja kolor) sa puste. Zawsze ta teoria sprawdzala mi sie w zyciu, wiec dlaczego mialaby nawalic teraz? Smiejac sie z bialych kozakow odzieracie sie ze swoich masek ukazujac swoje puste wnetrze.

Gość u lalalalala
przesadzasz :o nic nie poradzimy na to ze niektore laski nie maja gustu :o

Każdy ma swój gust, to fakt. I dobrze:) Ale jednak sa i inne względy, tak odnośnie kozaków.. Dzisiaj było 16 stopni na dworze, a niektórzy jeszcze chodzili w zimowych kozakach, takich ocieplanych i czapkach> Zawsze mnie to bawi, że wiosną jest tak, ze jedni już zakładaja w ogóle cienkie marynareczki, a inni zimowe kurtki:) Smiesznie to wygląda.

hmm. tu bym sie klocila, bo to jest top, jak napisalam na samym poczatku, o wszystkim, smiesznym, dziwnym itp takze kochana kolezanko, ja uwazam cos za dziwnego, ty uwazasz co innego, no i kazdy jest zadowolony. kazdy bedzie popierał swoje racje. moim zdaniem pisanie o romansach z ksiedzem, co z gory woadomo ze jest sciema, bluzganie na takich lamach, i multum innych takich przypadkach, jest puste mlask :classic_cool: mi tu nie zalezy na jakiejs słownej bijatyce. bo i po co. niejestem osoba konfliktową na realu, bo i po co, wiec tym bardziej niebede na internetowym forum. bo i po co moze byc to top, miejsce, gdzie kazdy moze komus cos napisac, bo niema jakiejs głównej strony, gdzie kazdy moglby napisac np \"mlask :classic_cool: bez jakiegos konkretneg tematu. takze nie ma po co sie tak od razu fochować :) a teraz , drogie kolezanki ikoledzy, wtrynie se pare kostek ptasiego :) nieboczyc mi sie tu no :D bo nie o to chodzi

no i widzisz ciupasko: wlasnie o to chodzi :) ciebie np bawią czapki naciagniete na uszy w taka pogode jak dzis mielismy. to tez BK :) tez niemoge tego zrozumiec.. :]

oj sory desko :) to ty napisalas a nie ciupaska :) chociaz ty mnie kumasz hihi

no ale nieuwierze ze na nic generalnie niezwracasz uwagi, i ze nic cie niegryzie po oczach.... :>

eeee wiesz. topik moze mi upasc. w kreske to. to niejest zaden konkurs :) no ale moze wolicie siedziec na topach, gdzie romansują z księżmi, gdzie koles pokazuje swoje zdjecie klaty i czeka na zachwalanki, czy gdzie kolezanka ma problem, bo bzykala sie z chlopakiem w sposob przerywany, i teraz boi sie ze jest w ciazy. no jak kto woli, luuuz.

czyli jak widzisz, ze kradna komus samochod, to po co dzwonic na policje, skoro to nie moj kradna? Jak sie pali dom, to po co dzwonic gdziekolwiek, skoro to nie moj sie pali.