Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matai

NooOOOOoo starczy juz

Polecane posty

ciupaska, to odwiedz www.pudelek.pl , tam jest tylko o zachowaniach :) peace

tu ciupaska cie popre, no wlasnie. czasem jednak obchodzi... ja zadzownilam po straz jak zobaczylam ze puste drzewo sie kopci, a ludzie se przechodzili i kij wbijali. ach bohaterski czyn co? hiehiehiehie

jest sie czym chwalic. dobra, co powiecie na naszych reprezentantów na Eurowizji??

hmmmmmmmmmm: spoko :) podaj adres to ci wysle kostke ptasiego priorytetem :) z pozdrowieniami z nad morza :classic_cool:

hihih, no wisniewski dziwny czlowiek. ale widzialam na WP ich zdjecia ze slubu, to mial normalny garnitur. serio. zadnych kurna cekin, sreberek,dupelek. kaaaine graaaaanzeeeen i jakos podobno mial miec pomaranczowe wlosy, dla sieci avans, i jakos niewidzialam innego koloru hyh

jak to drugie ma sie nazywac? fabian? fabiol? jakos tak, maj gad nooo, ja jestem pewna ze to jet set dostanie wiekiego kopa, i padnie z kretesem tam :( i kolejny rok czekania ja eurowizje ogladam od gowniarza, i jesli chodzi o polske, to jest coraz gorszy repertuar..

znad morza mowisz,hmmm no mysle,ze nasza poczta to nawet priorytet nie dojdzie w jeden dzien na ślask(jakies 650km) a co do Wisniewskiego,no to ja na niego patrzec po prostu nie moge... bleee

dziecko ma sie nazywac Falco kojarzy mi sie to z filmem Nie konczonca sie opowiesc czy jakos tak...moze pamietaciebył tam taki smok o takim imieniu hehe :D

tej, ciupaska, a wiesz co jest dla mnie dnem? pamietam wywiad marty w. zaraz po tej mega wojnie z wisniewskim, wywiad bodajze w gali, gdzie ona na tle pieknego ogrodu, z dizecmi, elegancko ubrana, mowi, jak sie zmienila i niewroci do takiego zycia juz, ze dojrzala. a mecha pozniej robi se sztuczne dredy i ponownie paraduje w tych swiecacych kozakach ubranba jak tania dziwa. slyszlaas moze o jej koncercie ostatnio w sopocie?? albo, po prpostu masakra, znajomi byli na nim, i mowili ze masakra, co ona ze soba robila , jak dziwa. a bilety po 10zl byly :/ jednym slowem: ja nierozumiem tej babki i tyle wisniewskiego tez nie

eurowizja, hmmmmmm, w maju chyba, zawsze byla na poczatku maja, ale wtedy jest final, najpierw sa polfinaly, wczesniej jakos, i podejrzewam ze nasi stamtad wyleca z hukiem :) ktora z was oglada magde m. ?

a jak oni spiewaja? buahaahah zenua. kurde zaczynam bredzic i zaczynam tematy jak dzieciaki na przerwie ide moze w ksiązki.. mlask :classic_cool:

wlasnie zobaczylam, ze zadane mam nie z ksiazek, tylko z neta :) i to jescze na pracownie magisterska. pomyslal kto. lol. ale juz mi sie niechce siedziec przed monitorem ble ble i jescze raz blee leci dzis co fajnego w tv?

cuźwa mać. dlaczego tak jest ze jak sie niebedziesz odzywac do faceta smsem przez wieczor, bedac w odwiedzinach u rodziny, (nie kurde u kogos obcego, ale u rodzinyyyyy), to ten nawet po dluzszym czasie okazuje ci jaki to on na ciebie jest lub byl wtedy zły. a jak ma ciebie kolo siebie, to nawet niema czasu , nawet niepomysli o tym, zeby cie przytulic czy cos, jak tego potrzebujesz a nieokazylas, albo nawet bez konkretnego powodu, ot tak se, bez durnego powodu o, wielkie halo, ze esa nienapisalam, dżiizzzzz, jak dzieci faceci :/

no wlasssssnie. czasami mam tego powyzej.. czoła! :|