Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionaM

czy samotność i szczęście mogą iść w parze?

Polecane posty

Gość zagubionaM

czy człowiek może pogodzić się z samotnością i spełniać się w innym wymiarze i mieć poczucie spełnienia, satysfakcji? w moim życiu pojawiły się takie okoliczności, że po prostu mimo, że pragnę nie mogę stworzyć z nikim związku. czy to przekreśla moje szczęście?

Gość eheehe
mozna, ja tak mam;) jestem szczesliwa, bo amm wspaniala rodzine i wspanialych przyjaciol, a w zwiazek tez nie potrafie wejsc chociaz chcialabym.. ale dobrze mi tak jak jest teraz.pozdrawiam

Gość Maleństwo*
Oczywiscie,ze TAK.Ja dopiero kiedy skonczylam swoj ostatni zwiazek poczulam ,ze zyje....najpierw bladzilam od jednego do drugiego zwiazku...zawsze byla zachowana jakas taka ciaglosc a teraz postanowilam zostac sama z wyboru na jakis czas i musze przyznac,ze jest lepiej niz sie spodziewalam ;)

Gość ghdjska
To zalezy czym ta samotność jest spowodowana.

Gość im lost
ja tez, kiedy skonczylam swoj zwiazek dopiero teraz jestem szczesliwa no al samotna

Gość corrs
dlaczego ni emozecie stworzyc innego zwiazku mimo ze chcecie?? ja mam takie wewnetrzne watpliwosci, i obawy.

Gość zagubionaM
ja jestem chora ale to nic takiego, moge zyc dlugo i nic mi nie bedzie dolegalo w zwiazku z moja choroba. jednak nie pozwala mi ona sie z nikim zwiazac. tu bardziej o psychike chodzi. tyle ze ja chce. no ale wiem ze nie moge. mam jednak nadzieje ze mimo to uda mi sie odnalezc w zyciu szczescie

Gość zagubionaM
malo bylo wpisow ale wniosek jest prosty - moge byc szczesliwa :)