Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamotany

dziewczyna kumpla-czy można być głupszym???

Polecane posty

Gość zamotany

Mam pytanie do mężczyzn i kobiet.Jestem beznadziejnie zakochany w dziewczynie mojego kumpla.To kochana duszyczka i wiem ,że mógłbym zachwalać ją pod niebiosa ale gdzie tu sens. Chodzi o coś innego.Miałem nadzieję ,że z jej strony też coś jest i chciałem wybadać i podejrzewałem ją o to że czuje coś do mnie.Jest zawsze bardzo miła i wydaje mi si że nie jestem jej obojętny. Gdyby powiedziąla ,że tak odważyłbym się na coś. Ale było inaczej.Zaproponowałem ochłodzenie naszych kontaktów na co ona ,że nie chce ich wogule. :( że sprawiam jej przykrość i nie ma sensu tego czyli naszej przyjaźni ciągnąć,ale ze mnie dureń,nie chcialem żeby tak wyszło. Bardzo mi jej brakuje,myślałem że przeczekamy jakiś czas i będzie jak dawniej. :( :( :( Co o tym myślicie.Co powinienem zrobić???

Gość -mama
na co byś się odważył? Chcesz odbić kumplowi dziewczynę? Potraktowała cie tak jak trzeba. Daj sobie spokój.

Gość zamotany
wiem że podobnych tematów jest tu wiele ale byłbym wdzięczny za ?Wasze opinie

Gość zamotany
chciałbym się do niej odezwać,załagodzić sytuację.Domyślam się że musiała się głupio poczuć ale to ja zrobiłem z siebie głupca,zresztą nie jeden raz,ale ciągle wydaje mi się e ja coś dla niej znaczę,jest taka miła.

Gość zamotany
Z drugiej strony jest miła i dobra dla każdego,ale nie poradzę nic na to wrażenie.

To naprawdę mądra dziewczyna, i widać że kocha Twojego kumpla, nie warto się o nią starać , może Tobie pisana jest inna, a ona Twojemu kumplowi, nie ingeruj teraz, poczekaj aż sprawy same się jakoś potoczą...

Gość ewerett
to pogadaj nia na ten temat jesli dziwucha nic nie wie,nie bodz tchurzem powiedz jej co ty czujesz a nie podchodzisz ja jakbys chcial a nie mogl

Gość zamotany
mimozo =====> ale jak ona ze mną rozmawia,jak pisze.Chociaż pisze też o szczęściu jakie daje jej mój przyjaciel,o zwykłych rzeczach. Może głupota z mojej strony że widzę w tym coż więcej ,ale chciałbym mieć w sobie tyle odwagi żeby przyznmać się jej co czuję,a nie testować...ale odwago brak :(

Gość zamotany
nikt mi nie odpowie,nic nie poradzi :(

Gość jacek placek 3
nic nie poradzisz,ja jestem w podobnej sytuacji,i zerwalem kontakt bo honor ,kodeks przyjacielski nie pozwala na takie rzeczy to tylko dziewczyna a kumpel to az kumpel moja milosc do niej kiedys zblednie ale narazie plakac chce mi sie ze przegapilem takiego aniołka i że ten aniołek nie mi daje tak wielkie szczęście :( :( :(

poczytałam poczytałam i wiesz.. powiedz jej.robisz jej wodę z mózgu a nie zasługuje na to.jeśli będzie wiedziała poczuje się \"lżej\" może nawet kontakt między wami się odnowi,na innych warunkach ale ...

absolutnie ic jej nie mow!! nie kombinuj jezeli im sie uklada to nie niszcz tego.. to ze ona traktuje cie dobrze jest pewnie spowodowane tym ze sie przyjaznicie nie wyobrazaj sobie za duzo.. poczekaj moze kiedys czar prysnie i sie rozstana?! wetdy mozesz wkroczyc w innym wypadku STOP!!! zajmij sie soba ty tez masz zycie wiec zyj spotykaj sie z innymi kobietami kto wie moze trafisz na ta swoja polowe.. glowa do gory! :)

Gość zamotany - odpusc
Nie warto. Badz w porzadku wobec kumpla. Moze sie kiedys rozstana, wtedy ewentualnie mozesz do niej uderzyc, chociaz tez moze byc niezrecznie. Twardym trzeba byc,nie mietkim.

Gość zamotany
Ona mnie nawiedza nawet we snach,kocham tą kobietę chociaż mi nie wolno.Opętała mnie. Z boku wydaje się że są szczęśliwi,ale mi ciągle wydaje sie że jednak to iluzja.Wydaje mi się że ona nie jest tak szczęsliwa. Nic nie zrobie,cóż czasem tak bywa. Spotykam się z dziewczynami ,mam koleżanki ale ona siedzi głeboko w sercu. Brak rozmów boli.Brak jej w moim .życiu odczuwam każdej nocy. Ale nie zrobię nic.Nie chcę żeby przeze mnie cierpiala. /musze sie przyzwyczaic do tego uczucia. :(

Doroslosc polega rowniez na tym, ze sie umie oddzielic uprzejmosc, serdecznosc od prawdziwych uczuc. Ludzie sa rozni i to ze ktos jest taki jak ta dziewczyna to tylko nalezy sie cieszyc z tego. Niestety, i to trzeba powiedziec brutalnie, w zyciu sa tacy ludzie wlasnie jak autor postu, ktorzy niestety wlasnie takim dziewczynom robia problemy i ta dziewczyna bedzie tak miala. Nie mozna poradzic jej nic innego jak tylko bronic sie przed takimi ludzmi i szkoda ze Twoj kumpel ma takiego kumpla jak Ty. Natomiast, do Ciebie, zastanow sie co mozesz takiej dziewczynie zaoferowac? Na razie zachowujesz sie chyba dziecinnie, jakbys sam nie wiedzial czego chcesz, bazujesz na wyobrazeniu ktore nijak ma sie do rzeczywistosci. Poza tym trzeba bazowac na sobie a nie na wyobrazeniu ze jesli (a to jest domysl) ta dziewczyan cos do mnei czuje, to wtedy zachowam sie tak i tak - na bazie zazdrosci, chceci bycia z Nia. Zauwaz ze ani nie masz racji, przyjales bledne zalozenia, ani nie jestes dal Niej dobry - bazujesz na najznizszych instynktach. Wydaje mi sie ze jedynie mozesz siebie zaprezentowac i popracowac nad soba dla wlasnej korzysci. Zastanwow sie moze kumpel jest fajnieszy od Ciebie, a dziewczyan juz wyczula jaki to jestes uczciwy ;) Wiec najlepiej nie rob problemow.

Gość zamotany
ależ droga kuno ja wiem ze postępuję podle że postepowalem wobec niej podle ale w tym ich zwiazku cos mi nie pasuje,po co pisała do mnie jak to jej dobrze ,po co zwierzenia do mojej osoby??? ehhh daje sobie spokoj juz z tym forum,jestem zerem na to wychodzi ,pójde sobie wegetować bo na nic innego nie zasługuje

Jesli dziewczyna pisala ze jest jej dobrze to moze nie sa zwierzenia a tylko wyjasnienia dla Ciebie skoro do Niej startujesz? Natomiast co do Twojego samopoczucia zwykle nie czujemy sie dobrze jesli robimy cos nie fer. To chyba dobrze ze tak jest?