Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielona Łąka

Zmarszczki pod oczami-w moim wieku??!!

Polecane posty

Gość Zielona Łąka

Mam 22 lata i zmarszczki pod oczami :/ Nie "kurze łapki", lecz takie pręgi pod oczami, szczególnie, gdy się śmieję. Na początku myslałam, że to od zmęczenia, ale ile można być zmęczonym? Może to przez to, że ostatnio trochę schudłam? Czy mogę używać jakiś kremów pod oczy przeciwzmarszczkowych w moim wieku? Jesli tak, to jakich? Ogólnie nie mam problemów z resztą twarzy, mam wręcz cerę "nastolatkową" :P

Gość Kubuś jest prawie mój
takie cos maja nawet dzieci, przypatrz sie kiedys takiej 5-10 latce, moje siostrzenice jak sie usmiechaja to tez marszcza im sie tak oczka w tej okolicy

Gość Zielona Łąka
Ale u mnie to zostaje :)

Gość a ja sie boje ze od demakijazu
mi sie robia

Gość Chuanita Mariot
Musiałas miec bardzo okrągłą, twarz i radykalnie schudłas i skóra jest wiotka, wisi i nie jest ujedrniona. Cwicz mięsnie twazrzy, nieco utyj a napewno o bruzdy znikna.Chybaze to sa mimiczne bruzdy od marszczenia np na czole....od śmiechu..tez sie robbia bruzdy.

Gość Zielona Łąka
No schudłam z 55 kilo do 50 w przeciągu 3 tygodni. Jak się nie uśmiecham, to po prostu widzę te bruzdy, a jak się śmieję, to jeszcze bardziej mi się marszczy skóra pod oczami.

Gość taki topic juz byl
bylo tysiace takich topicow.

Gość Zielona Łąka
A ja wolę mieć swój własny :p Poza tym piszę ze swoim, indywidualnym problemem i oczekuję jakiejś rady.

Gość ale kanalik
wystarczy dobry nawilżający krem pod oczy, dużo wody do picia i jeszcze więcej świeżego powietrza oraz snu zapewne są to zmarszczki "pozimowe" od przesuszenia skóry

Gość Zielona Łąka
dzięki za radę 🌼

a nie chodzisz przypadkiem do solarium/ Solarium tak jak kazde opalanie okropnie wysusza skorę przez do szybko robią sie zmarszczki - a najbardziej narażone sa okolice wokól oczu bo tam jest najciensza skora.

Gość Zielona Łąka
Byłam na solarium w tym roku 3 razy :) Żeby nabrać kolorku. Ale nie jestem stałą bywalczynią. Wręcz przeciwnie.

Gość Dziwna jestem ale
Nie smiejcie sie, ale ja uzywam masci cepan pod oczy i mi wygladzilo skore w jej okolicy Kaciki- tam gdzie robia sie kurze lapki, mialam takie czerwone jakby, wiele osob widze ze tak ma, najmlodszych nawet, no i smarowalam te kaciki a pozniej pod oczami i skora jasna i wygladzona, ktos moze tez tak robil ?

Gość Zielona Łąka
A co to za maść?

Gość Zielona Łąka
Ok, wpisałam w google i już wiem :)

Gość niebieskooookaa22
Dermedic hydrain2 - dla mnie tragedia, szczypało i wcale nie koi już lepszy jest Avene kojąco-nawilżajacy pod oczy:) mnie jak szczypie ostro pod oczami w kącikach zewnętrznych, to samruje Nanobasą i jest lepiej a ta cepan to chyba cebulowa na wybielenie blizn? o_O

Gość gggoga
też tak mam jak autorka :( i to mi się powiększa, mam nadmiar skóry pod oczami i to przez to

Gość madalina
tez tak mam,ale wiem ze zrobilo mi sie to od solarium

Gość Tatianka2345
Jeżeli to przez solarium to Twoja skóra po prostu drastycznie się zestarzała. Głęboko ją nawilż i po sprawie Nanobase do twarzy a do reszty ciała Keranorm i powinno to poprawić jej stan