Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHOROWITKA

Chore ZATOKI ???

Polecane posty

Gość CHOROWITKA

Bola mnie oczy a także kiedy się schylam to nad oczami czuję ucisk w głowie, tak jak są ułożone brwi.Czy to mogą być chore zatoki jak tak to co mam robić?? Dodam że mam chore migdałki i mam mieć wycinane- czy to może mieć jakiś związek ???

Gość CHOROWITKA
ale juz kilka laryngologów każe mi je wycinać. chyba wiedzą co mówią ????????

Gość skutecznie zdrowy
oczywiście, ze wiedzą co mówią. Wiec udaj sie na to wycinanie. A za kilka lat np. w roku 2010 przypomnij sobie moje słowa i skonfrontuj je z twoim zdrowiem, o ktorym lekarze wiedza co mowią. Powodzenia i udanego wycięcia. Zawsze to o te kilka dekagramów bedziesz lzejsza.

Gość skutecznie zdrowy
PS. przy okazji poproś aby Ci takze wycieli zatoki. nie bedziesz maiła tych dolegliwosci co dziś... Bo laryngolodzy wiedzą co mówią.....!

Gość CHOROWITKA
To co mam robić?????? Przecież ja się nie rwę do tego wycinania, ale wiem że 4 miesiąc choruję i nic mi nie pomaga.Więc co mam zrobić?? A jesli przeciez usuną to zlikwidują stan zapalny w organizmie który powoduje że inne organy zaczynają chorować jak np. stawy. Przepraszam czy Ty jesteś lekarzem, jesteś w 100 % pewny co mówisz???

Gość skutecznie zdrowy
jestem sam po atkim ciągłym stanie zapalnym i powiekszeniu migdałków. Ale trafiłem w dzieciństwie na takiego lekarza, ktory kategorycznie zabronił wycinania migdałków. Jest tylko jeden przypadek, gdy trzeba je wycinac - to błonica czyli dyfteryt, wtedy trzeba ratowac życie aby sie nie udusic. I dlatego dzis jestem zdrowy, nie mając odsłoniętych dróg oddechowych - żadnej chrybki czy zapalenia oskrzeli itd. Ile masz lat?

Gość CHOROWITKA
25 i naprawdę pytałam 4 laryngologów co mam robić, jak się leczyć bo ja żyję tylko tabletkami-antybiotykami i słyszałam że to jedyne wyjście z sytuacji właśnie dla mojego zdrowia.

Gość skutecznie zdrowy
miła moja "chorowita" poczekaj z tym zabiegiem i w miejsce antybiotyków, ktore nic nie daja - jak piszesz, zacznij stosowac stare nie konwencjonalne metody leczenia przeziebienia. A co najwazniejsze staraj sie unikac powodów tych zaziebien. póki co zacznij ssać ten olej. Zapewniam Cię o skuteczności tego postepowania. Zobaczysz efekt po tygodniu. A jak nie bedzie zadnej zmiany to słuchaj laryngologów....poczekac zawsze mozna. To nie stan ostry.

Gość CHOROWITKA
no sama nie wiem... ale dziękuję za radę choć jeśli chodzi o zabieg to mam mieć go dopiero w czerwcu i z tego co słyszałam wycięcie migdałków pomaga.Mój tato miał wycięte i jakoś żyje.

Gość skutecznie zdrowy
ale tato "jakoś zyje"! A ja proponuję dobre życie!

Gość CHOROWITKA
no własnie, ale te "jakoś życie" to z powodu innych rzeczy, a ja naprwdę wierzę tym wszystim ludziom co mówili mi o moich migdałkach, że mam je wyciąc , że wiedzą naprwdę co mówią. uwierz mi to dla mnie jest bardzo trudne.

Gość skutecznie zdrowy
widzisz ja mam wiecej lat niz twój tata..... Ale nie odwodzę Cie od zabiegu... Bo co by robili chirurdxy jakby nie mieli co operowac? Życze udanego zabiegu i dalszej ufności w nieomylnosc lekarzy. Nie mam w zwyczaju przymuszania czy nalegania. Przekazałem swoją wiedze.... Pozdrawiam