Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milka01234

jak i gdzie pracy szukam. 15 lat...

Polecane posty

Gość milka01234

Witam =)) Mam 15 lat i bardzo potrzebuję gotówki :( nie wiem gdzie znajdę jakąś prace, myśle nad roznoszeniem ulotek w okolicy i promocjach w supermarketach ale nie wiem gdzie szukać takiej pracy...gdzie pytać? co robić? Albo pomagać starszym osobom a też nie wiem jak sie za to zabrać i gdzie kogoś takiego znaleźć. Jest teraz wiosna...myślałam też nad tym żeby pomagać komuś w ogródku... A może macie jakieś inne pomysły? podejmę sie prawie;) każdej pracy.

Gość milka01234
nie...hyhy. poprostu brakuja kasy na banalne rzeczy =/ nie mam co liczyc na kase od rodziców.

Gość milka01234
hellow :) pomoże ktoś?;p

Gość larr
może mycie samochodow na skrzyzowaniu :D

Gość larr
hmm...a tak powaznie to ogłoszenie do gazety sproboj dac =/ ?? albo idź do marketu i zaczep jakąs dziewczyne ktora stoi na promocjach (moze bedzie chciala ci pomóc:)). powodzenia

Gość malinowa_słodycz
noo moja siostra na promocjach stała:) jej branża, hehe =p i nawet opłacalne. Poprostu musisz zdobyć telefon jakiś do szefa marketu (albo konkretnego działu), albo zagadać na live do szefa:D moja sis sie nieźle nachodziła zanim jej sie to udało.

Gość serduskooo
no popieram malinowa-słodycz :)

Gość kaska-24
co do kwestii ogródki to tak tak tak! :) wiosna, dużo pracy. Przejdź sie po jakichś ogródkach działkowych i popytaj wprost :) Może 'spadniesz z nieba' jakiemuś starszemu panu, ktory już sam nie daje rady zając sie ogrodem :) warto próbować. pozdro

Gość kaska-24
hmm...a co do pomocy starszym to proponuje zacząć tak: pokręć sie troche po mieście... jak napotkasz jakąś staruszke z ciężkimi siatkami to zaproponuj pomoc =D starsza pani zmieni zdanie ("jaka ta mlodziez nie wychowana") hehehe i bedzie na pewno mile zaskoczona ;p nawet jak nie przyjmie pomocy to moze wda sie w pogawedke z tobą i pomoze ci w kwestii pracy :D moze ma dla ciebie jakies inne zajecie :) A jak zagadać do babci? A to proste... starsi ludzie lubią godzinami nawijać o pierdołach. " Bo wie pani....przydało by mi sie dorobic pare groszy..." :) nie musisz walnąć prosto z mostu :P wyczujesz odpowiedni moment zapenwiam :)