Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniamumia

CZEMU KURKA PRZESTAL SIE ZE MNA BZYKAC???

Polecane posty

Gość moniamumia

Bylismy demonami sexu. Jestesmy ze soba od 2-ch lat, a teraz nic. jak baba wymoguje sie bolami to tu to tam, zmeczeniem i takie tam. A przeciez bylismy w tym temacie rewelka!! Zalamalam sie. Pytam sie o co chodzi a on ze sobie wymyslam! Tak, tylko ze od miesiaca sie nie seksilismy a wczesniej po 5 razy dziennie. Co mu jest!?

Gość Czemu przestał się bzykać
Może ma dość much.

Gość jakas tam inna z was
much?

Gość moniamumia
jakich much? muchy to on ma w nosie:P

Gość Czemu przestał się bzykać
Piszesz o bzykaniu.

Gość Hrabia Monnnte Christo
przytyłaś ?

Gość hjjkkklkk
może ma problemy z erekcja, może jest zmęczony?

Gość gakaka
To raczej oczywiste, że ma kogoś.

Gość im lost
zaproponuj mu

Gość moniamumia
Na 100% nie zdradza bo ciagle jest ze mna. Nie przytylam, wrecz przeciwnie schudlam i wygladam jeszcze lepiej. Zmeczony...hmmm...on i tak ciagle spi, wiec czym. Generalnie przestal mnie calowac i przytulac. I to wszystko tak nagle. Bylby szczery i powiedzial ze go nie jaram juz to blo fair. a tak...powoli w kompleksy wpadam i glowie sie co ze mna nie tak!!

Gość A może po prostu
urosłaś i jesteś teraz od niego wyższa i on się wstydzi kochać z wyższą od siebie laską Podobno młode dziewczyny jak dużo ruchają to mogą od tego urosnąć i powiększają się im od tego stopy!

Gość moniamumia
nie jestem taka mloda :P a od moich stop to ty sie odczep :)

Gość Ma kogoś
Albo skoro jesteście ciągle razem, ma ciebie dość.

Gość No to do kogo masz pretensje
Masz duże syry i nie dziwię się że facet po prostu się brzydzi! Ja bym nigdy nie spojrzał na laskę co ma syry rozmiaru powyżej 40 !!!

Gość moniamumia
mam 38 rozmiar stopy!!

Gość moniamumia
z/w

Gość ghfghgf
tak na serio to tez takmialam on byl po prostu zestresowany, nie ukladalo nam sie najlepiej, po prostu nie mogl sie odblokowac, wrezliwy jak kobieta po prostu badz dla niego mila i przestan go nagabywac, zobaczysz sam bedzie chcial

Gość dyrektor rozumu
kurka jesteś gupia jak kurka jeśli stale jesteście razem to aż dziwne to dziwo ze się dopiero po 2 latach znudził ty kurko :)

Gość ghfghgf
po prostu :)

Gość moniamumia
taaaaaa.. Na co mam czekac i jak dlugo jeszcze? Powoli brakuje mi cierpliwosci!!! :(

Gość Zagadka dwie kulki i armatka
Naprawdę coś z nim nie tak. Każdy zdrowy mężczyzna pragnie kobiety, która jest często chętna do sexu. W dupie mu się poprzewracało za dobrze się chłop miał.

Gość to chyba normalne
u facetow ktorzy pozostaja w długim zwiazku. ja mam podobny problem ze swoim facetem. podejrzewam ze przyzwyczaili sie ze maja seks kiedy chca i nie musza sie ostro starac zeby pobzkac:/ tak jak to bylo w czasie gdy byli wolni.teraz wiedza ze na taka "zwłokę" moga sobie pozwolic

Gość moniamumia
zwloka zwloka ale to juz 5 tygodni!! Zawsze mam ochote, zawsze wprowadzam cos nowego, gadzety z sex shopu, sexi bielizna, dbam o siebie a on....nic. Mowi ze go glowa boli!! Przeciez to chore zeby byc i mieszkac z facetem i zadowalac sie samej po kilka razy dziennie. Nie chce byc egoistka ale jak tak dalej bedzie to niewiem... Uwielbiam sex!! Nie wiem co mu jest:(

a może on się nie chce już bzykać, seksić ... tylko po prostu kochać - z twoich wypowiedzi wynika, że dla ciebie seks to zwykłe rżnięcie i tyle (nie chcę cię urazić, takie jest po prostu moje pierwsze wrażenie - już samo to, jak o tym piszesz, może o tym świadczyć) - zastanów się, może coś jest jednak w łóżku nie tak, ty możesz uważać, że była rewelka, co wcale nie znaczy, że on myśli tak samo

mała megi --> ja też mowie seksić się i to wcale dla mnie rżnięcia nie oznacza :O :P :O :P się mądrala znalazła no !!

teoria ---> nie chodzi o to, że się mądrzę, po prostu to tylko jedna z rzeczy, która mi przyszła do głowy ... Nie napisałam, że seksić się, bzykać, popychać, itp. zawsze oznacza zwykłe rżnięcie bez uczucia, ale często wiąże się to z dość luźnym, wulgarnym podejściem do seksu - tyle. Po prostu może on potrzebuje czegoś bardziej subtelnego, może dojrzał do innej formy miłośći, niekoniecznie takiej, którą się określa słowem \"bzykać\". Wiem, że to tylko nazwa, ale tak samo, jak w wielu przypdkach może podniecać, tak i w wielu zniechęcić ... - ot cała filozofia ...

Gość nini21
hej wiesz ja tez jestem z chlopakiem od 2 lat uwielbiamy sie kochac ale czasami mielismy od iebie takie przerwy po kilku tygodniach nawet jak mi sie chcialo to nie dawalam mu tego poznac wrecz przeciwnie mowilam ze mi sie tez nie chce zeby nie byl zabardzo pewny a jak mu sie chcialo ja go wtedy przxetzymywalam potem znow zaczelismy sie kochac mala przerwa i tak zawsze wiesz to czesto spowodowane bylo stresem w pracy oboje bardzo ciezko pracujemy i od tego ze czesto sie klucilismy

Gość moniamumia
nini Twoja metoda moze byc skuteczna :) Postaram sie ja wcielic w zycie. A co to rzniecia cxzy kochania. Ja lubie tak i tak.Mowie "bzykac" bo lubie to slowo :) Chodzi mi o to ze on zawsze uwazal mnie za swietna kochanke, on jest tez boski. i tak nagle ni z gruszki ni z piertruszki...nic!! Zaczal sie odsuwac ode mnie, A nie mielismy innych problemow wczesniej tzn. jakis zgrzytow czy cos w ten desen :(