Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiaemail

komu nie udała się operacja nosa

Polecane posty

Gość sylwiaemail

jestem śżwieżo przed umówieniem się na termin. trochę się stresuję. boję się, że coś nie wyjdzie. nie chodzi o to, że oczekuję zbyt wiele, i że z mojego dużego, garbatego nosa zrobią mi malutki a'la Nicole Kidman ;-) boję się, że będą jakieś powikłania, np. przerost blizn, narośla na kości i inne takie. czy ktoś to przeżywał?

miałam robioną przegrodę i faktycznie narosle na kosci zostało. nizauwazalne, ale miało być przecież idealnie.

Gość sylwiaemail
a widać tą narośl "gołym okiem" czy tylko w środku coś się wyczuwa. ja będę miała osteotomię i pewnie zmniejszane skrzydełka nosa. o modelowaniu chrząstki-czubka nosa nie ma mowy bo mam jakąś tam wadę rozwojową chrząstki. jak się ma pecha to już na całego... :-(

Gość sylwiaemail
to i tak masz fuksa, że nie jest gorzej. widziałam na fotach totalne katastrofy, np. "skręcające" nosy na lewo lub prawo, nieudane wymodelowanie czubka nosa (krzywy czubek z jakimiś grudkami). nie chciałabym wyglądać po operacji jak ofiara losu. już i tak jest źle ;-)

Gość SYLWIAEMAIL
no czy nie ma nikogo komu by spartaczono operację. chociaż brak postów na ten temat mnie uspokaja :-)

Gość Swinka
ja mam spartaczony nos