Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezenterka

Czy związałybyście się z facetem który chodził do agencji?

Polecane posty

Gość a ja tam lubie takich frajerow
jak agencjanin, gdyby nie oni to nie jezdzila bym dzisiaj audi A8 tylko komunikacja miejska:) No nie ma sie co tu zalic kobiety lubia frajerow bo zawsze mozna takiemu nadstawic i skorzystac, palnac pare glupot i poszczerzyc zeby ze fajny koles z niego i hajs w kieszni. A to ze prywatnie mamy ubaw z koleznkami z takich frajerow i czesto gesto porownujemy sobie ktory gorszy, ktory bardziej smierdzacy i ktory mam mniejszego to inna sprawa. Troche rozrywki nie zaszkodzi. Nawt my gardzimy frajerstwem a taki obrzydlak jest dla nas wylacznie bankomatem do wyciagania hajsu. I tak jestem ponad nim bo to on do mnie przychodzi i to on sie prosi o seks a ja stawiam warunki:) Agencjanin masz ochote na numerek? Od ciebie wezme 300 zl:)

Gość ty syfulcu spierdziales sie

Gość agencjanin
a ja tam lubie takich frajerow moje uszanowanie, dziekuje za propozycje, ale nie skorzystam :) gdybys przeczytala caly watek wiedzialabys, ze grasz w nieco innej lidze niz ta, z ktorej uslug korzystam :)

Gość a ja tam lubie takich frajerow
a jak to wymierzyles ta lige kolego? Bo z tego co widze to gramy w jednej druzynie ba ja i tak lepiej na tym wychodze a zaraz po zainkasowaniu gotowki moge zamknac drzwi i wykopac cie na zewnatrz:)

Gość lube na otro
No coz blaznisz sie strasznie agencjanin, i powiem ci ze wstydze sie tego ze tacy ludzie jak ty maja jeszcze czelnosc sie wypowiadac. Wspolczuje kobieto ktore maja watplwa przyjemnosc obcowania z toba a co za tym idzie prezentujesz wypaczony wizerunek faceta i wzbudzasz ogolna pogarde. Nie zyczyl bym sobie abys byl nawet moim znajomym nie mowiac juz o kumplu. To dzieki takim jak ty kobiety maja o nas takie a nie inne zdanie.

Gość agencjanin hie hie hie
co to za prostak?????

Gość agencjanin
a ja tam lubie takich frajerow na pewno chcialabys, abysmy grali w jednej druzynie niestety musze cie rozczarowac i zapewnic, ze nigdy tak nie bedzie :) powodzenia z klientami :) lube na otro a ja zyczylbym sobie, abys chociaz nauczyl sie pisac poprawnie po polsku i dopiero wtedy sie wypowiadal :) niestety o byciu moim kumplem moglbys tylko snic - nie marzyc, bo mialbys swiadomosc, ze to niemozliwe, tylko w snach chlopaczku

Gość czarodziejki.com
piszecie ,że byśnie się brzydziły takiego typa. przeczytajcie tylko ksiązkę egejskiej czarodziejki.com a same zobaczycie kto do tych kurew przychodzi.wasi mężowie ,narzeczeni,tatusiowie i nawet o tym nie wiecie.

Gość agencjanin spierdziales sie

Gość czarodziejki .com
No sluchaj kazdy z tych fagasow pelni jakas role w zyciu i to jest nie zaprzeczalne. wielu uczeszcza do agentur a jeszcze wiecej sie tego brzydzi. Nie mierz wszstkich swoja miara. Nie wszyscy faceci to koorvy i to jest nie zaprzeczlne. Jest ich wielu ale i wielu z nich to fajni porzadni ludzie ktorzy maja wartosci, a ponad to cenia szacunek milosc i rodziene. Wiec dyskusja jest juz zbedna.

Gość agencjanin
dulszczyzna od was jedzie na 1000000000 km :) nie potraficie podjac rzeczowej dyskusji, a wasze zdolnosci erystyczne koncza sie na wrzucaniu marnych, perystaltycznych odniesien na poziomie podstawowki. szkoda

Agencjanin he he he. Czlowieku ludzie ci pluja w twarz a ty myslisz ze pada deszcz/snieg i dalej sie blaznisz. Nie intersuje mnie twoje zycie ale przez takich jak ty swiat wyglada jak wyglada, to przez takich jak ty zanikaja piekne wartosci i piekne relacje miedzy ludzkie. To nie jest niczyja wina ze urodziles sie takim a nie innym ale przynajmniej nie mow ludziom ze zycie w takim syfie jak twoje jest dobre. Nie jestes wart by miec kobiete ale bog sprawiedliwy. Zlo wyrzadzone innym wraca do nas ze zdwojona sila czego Tobie oczywisce serdecznie zycze. Mam nadzieje ze twoja kobieta doprawi ci odpowiednie rogi i to wtedy gdy bedziesz najmniej sie spodziewal a najbardziej potrzebowal bliskiej osoby.

Gość agencjanin lubisz w dupke
chetnie ci zasadze sciero:) Chociaz mam kobiete ale lubie dymac siery na boku:) Agencjanin dam ci 100 zl. Moja kobieta mam mniejszy temperament no i nie jest sciera a ja lubie sciery, taki fetysz:)

Gość agencjanin
lubie na otro niestety przez takich jak ty i tobie podobni trace wiare w ludzkosc :/ nie zadajac sobie nawet trudu, aby zapoznac sie z calym przebiegiem watku, wyciagasz dalekosiezne wnioski. zastanow sie, o ile potrafisz sie zastanawiac, czy aby tych wnioskow nie wyciagnales za szybko, bo jesli mowa o grzechu, panie moralniaku, to pochopna ocena nalezy do najciezszych. ale jakos nawet mi ciebie nie zal :) a potem ludzie narzekaja, ze elity nie maja kontaktu z rzeczywistoscia. ale skoro rzeczywistosc kreuja osoby twojego pokroju...

Gość agencjanin
agencjanin lubisz w dupke hehehe czlowieku... won na zmywak bo klawiature szefowi brudzisz :)

Gość czarodziejki.com
dulszczyznę uprawiają własnie ci faceci którzy udają takich grzecznych facetów . musiałabyś trochę poczytać jak to faceci zaspokajają swoje rządze a na co dzień są przykładnymi tatuśkami i mężulkami!!! oczywiście nie wrzucam wszystkich do jednego wora zdarzają się wyjątki ale takich to szukać ze świecą

niestety przez takich jak ty i tobie podobni trace wiare w ludzkosc wlasnie zapoanalem sie z calym watkiem i postanowilem napisac i wiesz co ci powiem ze naprawde zal ze tacy ludzie istnieja i jeszcze raz podkreslam ze mam nadzieje ze sytuacja ktora wytworzyles dosiegnie takze ciebie tylko na odwrot i ze zdwojana moca. Jestes dla mnie poprostu slaby, ne potrafisz panowac nad swoimi popedami a kobiety i milosc traktujesz instrumentalnie. Ale pamietaj ze i ty bedziesz tak potraktowany bo kazde ziarno ktore posiejesz przyniesie ci plon. Ty siejesz zgnile ziarna wiec licz sie ze twoje plony tez beda zgnile. Kazdy ma to na co zasluguje i na co sam sobie zapracuje. Teraz nie zdajesz sobe sprawy ale pamietaj tak jest skonstruowany ten swiat. Nikt nie rodzi sie tu bez przyczyny i kazdy przychodzi z jakas misja. Jak sobie zapracujesz w swoim zyciu takie ono bedzie. Ty wybrales koslawa droge wiec i zycie masz koslawe. Nie masz pojecia jakie moze byc piekne zycie gdy milosc uswieca im droge. E kiedys sam zrozumesz....

Gość Sratatatatatatatatatatata
ja wspolczuje tym paniom co tam pracuja:D jak gruby,oblesny,smierdzacy,brzydki dziad sapie nad nimi ...okropienstwo;)podziwiam je za odwage i brak wstretu podobnie jak uczestnikow "nieustraszonych":D zas sam facet...to upadly czlek,beznadziejny ktorego zadna normalna baba nie chce.musi wiec wyrzyc sie za kase bo tylko tam znajduje pocieszenie;) kazda moja kolezanka lacznie ze mna nie chcialaby spojrzec na taka poczware ktora tutala sie po agencjach w poszukiwaniu dziury...dziury ktora przypomina kanal sciekowy przez ktory przeplynela rzeka odpadow radioaktywnych i wyziewow cmentarnych:D wolalabym sie zwiazac z facetem ktory mial 100partnerek ale ktore kochal,z ktorymi byl w zwiazku,normalnych babek niz z takim ktory chodz raz byl w agencji;)

Gdyby nie chamstwo to może wypowiedziałoby się więcej panów w kwestii agencji i tak dalej,napisaliby swoje doświadczenia a tak to lipa.A tak do ogółu:co jest gorsze:zgwałcić kobietę/dziewczynę czy pójść na dziwki?

Gość loboLOBO
ale agencjanin ma troche racji. widzialem film "depresja gangstera" i byl niezly :)

Gość tatyana a kogo obchodza jakies
doswiadczenia szmat do podlogi? Ich odczucia i ch zdanie? Intersuje cie to bo nas nie:) Gowna sie nie rusza bo wtedy smierdzi. Niech se smierdza sami w swoim gronie a nie roznosza smrod po innych.

doswiadczenia szmat do podlogi? Ich odczucia i ch zdanie? Intersuje cie to bo nas nie Gowna sie nie rusza bo wtedy smierdzi. Niech se smierdza sami w swoim gronie a nie roznosza smrod po innychhehe to po co tu weszłaś/wszedłeś? A po co? mów za siebie i się podpisz bo na razie to jesteś pk arańczową dupą w stogu siana :D

Gość agencjanin
pomaranczowa dupa w stogu siana - brzmi niczym poezja gombrowicza :)

Gość tatyana22 poruchamy sie a
pozniej ci opowiem jakie mam odczucia po ruchaniu qurwy? Co ty na to?

Gość agencjanin
lubie ludzi niemyslacych schematycznie , kreatywnych i majacych cos wlasnego do powiedzenia :) ktore nie musza stac w stadzie owieczek, zeby czuc sie bezpiecznie :)

Gość nie dotknęłabym
nie tylko dlatego, że fizycznie bym, się brzydzila (to też oczywiście) ale taki facet ma już zrąbane pod deklem. Słyszałam od znajomej prostytutki, co niektórzy klienci wyczyniają, wydaje im się że jak są incognito to mogą zachowywać się gorzej niż zwierzęta. Facet po takich doświadczeniach nie będzie już normalnym mężczyną i nie będzie umiał normalnie potraktowac kobiety, z którą jest. Może przez chwilę poudaje, ale potem całe skrzywienie wyjdzie. Syf na maxa.

Gość a tatyana22 to czarna
menda liczaca na darmowe bzykanie:) Moze agencjanin cie puknie co:) Lubisz takich smierdziuszkow? A tobie moze tez zalatuje z majtasow wiec co tam swoj do swego ciagnie:)

Gość nie tatyana to facet
i to pedzio w dodatku ktory liczy zerznac tu jakas meska sciere buehehehehe