Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martusiaxxx

niepokoi mnie to

Polecane posty

Tydzien temu dostalam okres i zaczelam brac tabletki ale do tego czasu jeszcze miesiaczka mi sie nie skonczyla czy jest cos nie tak i jak cos ile jeszcze tak moze byc bo to w sumie jest troszke uciazliwe a moze trzeba brac jakies witaminki prosze odpiszcie

Może troszkę więcej pij- tak dla zdrowia. To nowość dla Twojego organizmu i nie do końca wie jak ma zareagować. To raczej nic strasznego, ale jak dalej nie ustąpi to lepiej odwiedż swojego ginekologa.

wiesz ja juz duzo pije nawet wiecej niz 1.5 litra dziennie a jeszcze tam zapomnielam dopisac tez mnie wlasnie pobolewa w podbrzuszu czy tak ma byc ??

mhm standard. przy pierwszym opakowaniu to normalne, sama mialam krwawienie przez cały pierwszy miesiąc. to minie.

trzeba przeczekać, potem juz bedzie spoko. ale słysząłam ze wapno takie rozpuszczalne pomaga... nie wiem co to ma do rzeczy ale gdzies czytalam o tym... nie próbowałam wiec nie powiem czy działa

Gość niewiemw
Mi trwał 17 dni... Ale tylko przez pierwszy miesiąc. W natępnych już było wszystko w porządku...