Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinkkk

Bio-farm szukam ludzi tam pracujacych!!!!jako PM

Polecane posty

Gość pinkkk

witam , w srode ide na rozmowe do bio-farm jako PM i szukam ludzi którzy tam pracuja, moze dacie jakies wskazówki

Gość pinkkk
hej , tak o ta i jak wspomnienia ;) jutro mam tam rozmowe kwalifikacyjna i nie wiem na co mam sie nastawic :-)))

Gość pinkkk
ooo

I jak już po rozmowie? Mam nadzieję że pozytywne wrażenia? Ja pierwszą rozmowę w tej firmie wspominam raczej średnio. Osoba rekrutująca (kierowniczka zespołu) słabo przygotowana do rozmowy, zadawała same standartowe pytania. Poza tym zapytała czy planuję mieć dzieci więc doznałam totalnego szoku, że można pytać o takie rzeczy na rozmowie i powiedziałam, że planuję. Po około tygodniu zadzwonili do mnie i zaprosili na 5 dni do Warszawy na kolejny etap rekrutacji, który był połączony ze szkoleniem. Z tego co wiem to inne osoby które tam trafiły razem ze mną były też na 2 rozmowie, mnie to ominęło. Po tych 5 dniach z 13 osób pracę dostałam ja i jeszcze jedna dziewczyna więc muszę przyznać że przeiew był bardzo duży. Napisz jak ci poszło. POWODZENIA

Gość pinkkk
hej. Zgadzam sie ze przesiew totalny , było umówionych mnóstwo osób kazdy miał ok 10-15 min , standardowe pytania ale dostałam głupie pytanie :-)) co bym zrobiła wchodzac do przychodni widzac 3 pokoje lekarskie , przy kazdym czeka 3 osoby w kolejce a ja miałam wybrac do którego pokoju bym weszła 1, 2 , 3 . Chciałam uzasadnic ze zalezałoby to od relacji z danymi lekarzami , ale ona kazała mi odpowiedziec tylko , który pokój ;-))) wybrałam 1 . Oprucz tego zapytała sie , widzac ze prowadze działalnosc czy jestem swiadama ze gdy zostane zatrudniona to bede musiała automatycznie zrezygnowac ze swojej działalnosci , przeciez to oczywiste ze tak . Wydaje mi sie ze wypadłam koszmarnie , chociaz tak naprawde nie pamietam juz dobrze swych odp . Powiedziała ze maja czas 2 tygodni na odp . a ty dlaczego juz tam nie pracujesz ? zrezygonałas sama ?

sorki że tak długo się nie odzywałam. Tak zrezygnowałam po roku bo dostałam bardziej atrakcyjną propozycję pracy. Muszę ci powiedzieć że pracę w biofarmie wspominam miło przyzwoita ilość wizyt, fajni ludzie, ogólnie nie było męcząco. Mam nadzieję że ci się uda. POWODZENIA

Gość pinkkk
a jak zarobki ? byłas usatysfakcjonowana :-))

Gość karlos
Witam. Ide w poniedzialek na rozmowe na Pm,czy mogł by mi ktos powiedziec jak wyglada rozmowa w bio farmie?nie mam wogole doswiadczenia jako pm i chcialbym sie czegos dowiedziec. Pozdrawiam!

Gość pinkkk
hej pytania prozaiczne w stylu dlaczego akurat my? co wniesiesz do naszej firmy ? oraz moga zadac ci dziwny rebus jak opisałam wyzej . na jaki region starasz sie o prace ? z jakiego miasta jestes

Gość karlos
Jestem a warszawy,region mazowsze.A Ty pracujes tam?