Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o szybka odpowiedz

Szybka odpowiedz - praca w trakcie studiow, duzo wolnego czasu

Polecane posty

Gość pomożcie
widze ze znasz ang prosze pomoz mi przetłumaczyc: my neck my back lick my pussy and my crack! wiem, że to troche sprosny tekst ale proszę! znajomi mnie ostatnio wysmiali ze nie wiem :/

jezu z nieba mi spadlas :D wysle Ci moje gg na maila, bo tak na forum nie czuje sie komfortowo ;)

Gość pomożcie
:( pliss

moja szyja, moje plecy, liz moja ekhm..cipke i szparke :D super tekst...

Gość pomożcie
:) dzieki

nie ma za co ;)

hhmmm... :D to dziwne.. :D moja szyja, moje plecy oblizuja moja cipke i moje \"pekniecie\" ...:D to niepoprawnie troszke napisane..nie wiem czy o to tej osobie chodzilo..:D podaj kilka przedmiotow jakie masz na studiach... :classic_cool:

język biznesu, tłumaczenia biznesowe i ekonomiczne, metodyka nauczania języka obcego, psychologia spoleczna, to te najlepsze i najciekawsze i najbardziej przydatne :D

a z programow cos jeszcze wycisniesz? jakis photoshop.. itp ??

nie, to nie moja dzialka niestety :(

padam na twarz... a jutro do pracy ... :( reszte zrobie jutro.. postaram sie przeslac ta cv Tobie jutro.. kolorowych snow.. ;)

ok, super, czekam jutro na maila badz wiadomosc na gg w takim razie, dobranoc ;)

Gość pomożcie
my neck my back lick my pussy and my crack to z piosenki KHIA :D

dziwne bo nic nie doszlo :o

Gość uppupupu bo gitne

Gość gonk
ze co? ze jak? :classic_cool:

Gabbi , jesli juz przegladasz te oferty - to moze zerknelabys cos dla mnie ;) ? w skrocie : mgr po zarzadzaniu na uw , angielski dobry :O , 7 lat doswiadczenia w biurze /+ spedycja/ ....? spedycji nie chce..... help me ..... 🌼

w tym kierunku szukac? Osoba do działu marketingu Wymagania: ? Poparte sukcesami doświadczenie w sprzedaży usług mobilnych (nowe technologie) ? Umiejętność przygotowania ofert oraz prowadzenia prezentacji ? Umiejętność analizy potrzeb klienta w zakresie ATL,BTL mile widziane doświadczenie w agencji reklamowej; ? Wykształcenie wyższe; ? Umiejętności negocjacyjne ? Dobra organizacja pracy ? Aktywne pozyskiwanie nowych klientów- agencji ? Minimum dobra znajomość języka angielskiego (na poziomie swobodnej komunikacji) ? Bardzo dobra umiejętność obsługi komputera (pakiet MS Office) ? Kreatywność, inicjatywa i samodzielność w działaniu, skuteczność Zakres obowiązków: ? Analiza rynku w zakresie potencjalnych klientów ? Aktywne pozyskiwanie nowych klientów (prezentacje multimedialne, kampanie promocyjne) ? Przygotowanie ofert oraz prowadzenie prezentacji ? Negocjowanie umów oraz nadzór nad ich realizacją ? Doradzanie klientom Oferujemy: ? Atrakcyjne wynagrodzenie, uzależnione od osiąganych wyników ? Możliwość rozwoju zawodowego i awansu ? Ciekawą, pełną wyzwań pracę w młodym, ambitnym zespole ? Odpowiedzialne stanowisko pracy oraz duży zakres samodzielności Zainteresowane osoby prosimy o nadesłanie CV wraz zdjęciem oraz listem motywacyjnym na adres: praca@phonesat.pl

Specjalista ds. Marketingu Firma Hardwax, dealer sprzętu projekcyjnego i biurowego, w związku z mającą miejsce na początku lutego b.r. reorganizacją poszukuje pracownika biurowego - specjalisty ds. marketingu, do którego obowiązków będą należeć: 1. Realizacja działań marketingowych /40-50 czasu pracy/ 2. Kontakt telefoniczny z klientami firmy /15-20% czasu pracy/ 3. Działania związane z ofertą firmy ; koordynacja i aktualizacja oferty systemu internetowego firmy /15-20% czasu pracy/ 4. Zarządzanie dokumentami w biurze, przygotowywanie dokumentów do firmy księgowej. /15% czasu pracy/ 5. Obsługa zgłoszeń serwisowych klientów /5% czasu pracy/ Miejsce pracy: Biuro handlowe firmy Hardwax, ul. Wróbla 43, Warszawa (Mokotów) Dni i godziny pracy: Poniedziałek ? Piątek g. 9.00 ? 17.00 Hardwax poszukuje osoby, w celu nawiązania stałej, długoterminowej współpracy. Hardwax oferuje pracę w 3-4 osobowym zespole młodych i kreatywnych osób, możliwość dzielenia się pomysłami i wdrażania ich w życie, rozwój zawodowy, miłą atmosferę. Wymagane umiejętności: 1. Znajomość tematyki związanej z szeroko rozumianym marketingiem, szczególnie e-marketingiem 2. Bardzo dobra organizacja czasu pracy i umiejętne kolejkowanie powierzonych działań. 3. Kreatywność. 4. Umiejętność słuchania 5. Znajomość jezyka angielskiego w stopniu średnim 6. Znajomość pakietu MS Office na poziomie średnim (szczególnie MS Word, MS Excel, MS Powerpoint), oraz podstawowym ? MS Access, MS Outlook --- 6. Mile widziana będzie znajomość tematyki związanej z branżą w której działa Hardwax - sprzęt projekcyjny, prezentacyjny, biurowy. 7. Mile widziana będzie podstawowa znajomość programów graficznych Adobe Photoshop oraz Corel Draw Forma zatrudnienia ? do ustalenia Praca aktualna od zaraz Jeśli interesuje Cię ta oferta i czujesz, że jest to praca w której możesz połączyć swoje zainteresowania z karierą zawodową, zapraszamy do złożenia listu motywacyjnego wraz z CV Adres www firmy: http://hardwax.pl Kontakt: ceo@hardwax.pl, 022-8534129

Kontakt: rekrutacja@lfs.com.pl Nasz Klient, międzynarodowy koncern liczący się na rynku w branży FMCG, poszukuje osób do Działu Marketingu na stanowisko: Brand Manager Nr ref: BMA/03/07 Miejsce pracy: Warszawa Obowiązki: ? Określanie strategicznego rozwoju marki ? Odpowiedzialność za zarządzanie wynikami marki i kontrolę budżetu ? Monitorowanie działań konkurencji ? Koordynowanie pracy podległego zespołu specjalistów ? Uczestnictwo w nowych projektach; zwłaszcza z zakresu tworzenia i wprowadzania na rynek nowych produktów. Wymagania: ? Wyższe wykształcenie kierunkowe ? Minimum 3-letnie doświadczenie na samodzielnym stanowisku w Dziale Marketingu dużego koncernu FMCG ? Doświadczenie w kreowaniu i realizacji strategii marketingowych ? Doświadczenie w koordynowaniu pracy zespołu ludzi ? Sukcesy w zarządzaniu samodzielnymi projektami ? Kreatywność oraz doskonałe umiejętności komunikacyjne ? Biegła znajomość języka angielskiego ? Biegła znajomość aplikacji MS Office (Word, Power Point, Excel). LOOK FOR STAFF Sp. z o.o. ul. Potocka 14 lok. 13 a 01-652 Warszawa e-mail: rekrutacja@lfs.com.pl www.lfs.com.pl Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie ofert (C.V., list motywacyjny, zdjęcie) wraz z klauzulą: ?Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji i selekcji przez firmę LOOK FOR STAFF Sp. z o .o. (zgodnie z ustawą o Ochronie Danych Osobowych z dnia 29.08.1997 r. Dz. Ust. Nr 133 poz. 883)?. Każdy Kandydat przesyłający swoje dokumenty aplikacyjne ma możliwość wglądu w swoje dane, ich zmianę lub całkowite usunięcie z systemu informatycznego firmy LOOK FOR STAFF Sp. z o.o. Dane Kandydata zostaną udostępnione Klientowi tylko za pisemną zgodą samego Kandydata.

Agencja Pracy Czasowej Work Temps dla swojego Klienta: jednego z operatorów sieci komórkowej szuka pracownika na stanowisko: Analityk Danych Obowiązki: - Współpraca przy prowadzeniu baz danych do systemu bilingowego - Udział w tworzeniu raportów miesięcznych dla rozliczeń z operatorami Wymagania: - Wykształcenie wyższe - Bdb. znajomość Excela (tworzenie mark i prowadzenie kalkulacji) - systematyczność, skrupulatność. Proponujemy: - pracę w dużej firmie (operator komórkowy) - umowę o prace - stałe miesięczne wynagrodzenie - pełen etat Zainteresowane osoby powinny przesyłać swoje CV na adres cv@worktemps.com.pl w temacie maila prosimy wpisać ?Analityk?.