Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskuńcia

kto stosował POWERSLIM???

Polecane posty

Gość able
ja wykupiłam najwiekszy pakiet i tak jak mówiłam chodziłąm co drugi dzien, a przez pierwszy tydzień codziennie. Ppakiet to smukla linia czyli 50 min w podczerwieni z elektrostymulacja. efetkty widzialam juz po kilku zabiegach

no co Wy dziewczyny, jakie 18 centymetrów, co tu za dziwaczne opinie się pojawiły. stawiam że to jednak reklamy w większości. chodzilam na 10 zabiegów - cellulit - fakt, cofnął się rewelacyjne, skóra gładka, ale nawet gram nie spadł, a 18 kilo to już bujdy masakryczne

Gość fitomanka
Dziewczyny ja bylam na power slimie w wawie i powiem wam rewelka , sama mialam watpilowasi bo do najtanszych ta metoda nie nalezy ale jest swietna odrazu widze roznice a moj chlopak pyta mnie jak to robie ze mam nak nieziemska skore ,hihih to moj maly sekret nie musi wiedziec ,mialam taki przecietny celulit a teraz doslownie zero ,znajoma kosemtyczka powiedziala mi ze ma byc taki sprzet w bialym chyba w golebiu ,juz sie na niego lasze :D

Gość _myszka90_
Ja dopiero się wybieram. Jestem dość szczupła - nie XS ale taka s/m i moim największym problemem jest właśnie celluit na udach;/ Dlatego nie zalezy mi na straceniu wagi lecz na pozbyciu sie tego cholerstwa. Mam nadzieję, że pomoże

Gość Masaakraa
Było mi ciepło aż za ciepło nie mogłam doczekać się końca za każdym razem.Byłam 10 razy co drugi dzień tak bardzo chciałam schudnąć Podsumuje te zabiegi w ten sposób że szkoda kasy i czasu ZDECYDOWANIE NIE..

Gość Bezusija
To ściema .Pochwały piszą chyba ci co to mają. to kit.

Gość Bezusija
To ściema .Pochwały piszą chyba ci co to mają. to kit.

Gość Masaakraa
Było mi ciepło aż za ciepło nie mogłam doczekać się końca za każdym razem.Byłam 10 razy co drugi dzień tak bardzo chciałam schudnąć Podsumuje te zabiegi w ten sposób że szkoda kasy i czasu ZDECYDOWANIE NIE..

Gość budziczka
Same pochwały piszą co ten cud mają. A Ty nie chodz bo to nie działa, ja byłam na tym i wiem że szkoda kaski.

Gość gość internetowy
TO są czary mary. Nic to nie daje.Ja byłam na tym i nie nie polecam nie.

Gość FIKSA bara
Hej FITOMANKO chyba to za sprawą swojego chłopaka tak świetnie wyglądasz i schudłaś bo za sprawą powerslim to napewno nie.Na wiele kobiet taki zbawienny wpływ mają mężczyżni choć często kobiety o tym nie wiedzą.

Gość gośćkrzys
Najpewniej odchudzisz się i najszybciej stosując sex a power to daj se spokój. KRZYŚ

Gość gośćLidamida
Ja stosowałam power całą serie i uważam że o całą serie za dużo straciłam tylko czas i pieniądze a z odchudzania nie wyszło nic. Są wpisy że to przechwałki że to czary mary a ja nie wierzyłam i to moja strata. Nie polecam nie zrób się w konia tak jak ja. Lidamida.

Gość Kawalawa
Rewelacja ja schudłam 100kg po 11 zabiegach. Polecam każdemu