Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karol_rzadziak

Nasz stosunek to porazka /

Polecane posty

Gość Karol_rzadziak

Poradzcie mi....Nie ma ochoty na sex :( Nasz stosunek to porazka totalna..Dno !. ja mam przedwczesny wytrysk 2. moja kobieta...rozdiewiczylem ja 2 razy temu,,wogole sie nei podniecaaa :? co jest???

\'\'rozdiewiczylem ja 2 razy temu\'\' jak zachęcasz ją tak bogatym slownictwem to się nie dziwię :O moglbys to przetlumaczyc?? :O

Gość rozpierducha.
to znaczy , że 3 razy ze sobą spali , wiec powina jeszcze nie być znudzona seksem , tym bardziej , że wcześniej była dziewica

Gość Karol_rzadziak
No to wlasnei co mam zrobic :P:P:P

Gość rozpierducha.
naucz się , co to jest gra wstępna , opanuj swój przedwczesny wytrysk , a wchodź dopiero wtedy , jak ona bedzie mokra cała filozofia

Gość Karol_rzadziak
ROZPIERDUCHA Ci wyjasnial Kochalismy siue dzis 3 raz dopiero.... a ja wogole z 10 w swoim zyciu

Rozumiem, że ty tez byłeś prawiczkiem... To jej zaproponuj, żeby ona się najpierw zajęła tobą, potem jak juz bedzie po wszystkim i spadnie ci ciśnienie, ty sie nią zajmij a jak znowu ci coś drgnie, to dopiero zaczynaj stosunek. Może wytrzymasz trochę dłużej... Nie wiem. Ja bym tak starała się pomóc chłopakowi, ale nie mam doświadczenia:o

Gość Karol_rzadziak
no wlasnei egra wstepna jakas jest..z pol godziny :P nawet dluzej A jak z tym wytryskiem....jak go opoznic????

Gość rozpierducha.
hehe , zresztą kazdy kiedys zaczynał ;) ty w sumie też prawie debiutant , a ona całkiem; hehe jak sobie przypomne mój pierwszy raz , to mi az głupio , jakie to było nieudane :P nie wiedziałam , co sie robi , jak się robi , z czasem sie człowiek uczy , poznaj e siebie nawzajem i jest coraz lepiej

Gość Karol_rzadziak
ale jak mi dzis niechcial drygnac drugi raz :? zawsze stawal a z nia teraz nic:/... Bo jezykiem ja podn9iecam...a stosunek juz nie :/

Gość pomodlę sie za Was

Gość Karol_rzadziak
jescze taka sprawa ze po bozemu szybko koncze..a na jezdca to moge dluzej.... A ona tylko po bozemu chce....

Gość Karol_rzadziak
no i nikt juz ni epomoze????

Gość Zagadka dwie kulki i armatka
Jak Ci się ona znudzi to zmień na inną laskę.