Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sarah Jezebel Deva

Jak to jest, że po kłótni z facetem nagle smsuje były?

Polecane posty

czy oni zyja w jakiejs zmowie,czy to szosty zmysl? kloce sie smiertelnie z facetem,a tu nagle byly przesyla smsa ze chce sie znowu spotkac,kusi,mami,obiecuje,tylko po co?i skad wie,ze teraz wlasnie \"powinien\" napisac?

no musi być pewne prawdopodobieństwo tego że zaesemesuje akurat w takiej sytuacji ;D hmmm... a swoją drogą mawia się że... \"nieszczęścia chodzą parami\" ;)

Sarah, wrażeniom (bo płyną one z intuicji czyli podświadomego analizowania faktów i wnioskowania) NALEŻY UFAĆ . :)

Gość stonkaaa
diabel kusi :)

Sarah Jezebel Deva - to może być intuicja, ale to może być także zmowa.... Lepiej uważaj.... :O

No więc może jest tak, że były wyczuwa intuicyjnie, ze jest Ci źle....:O Żeby to tak można było wszystko wiedzieć, to życie nie byłoby takie ciekawe....

Gość taktaktaktak
no skad ja to znam??:) zerwalam z chlopakiem a tu po 2 miesiacach od tego zerwania odezwal sie byly, ktorego nie widzialam kilka lat....i wiecie co...uswiadomilo mi to ze ten byly jest lepszy od tego, z ktorym bylam niedawno...i odzyly uczucia bo to byla moja pierwsza milosc.. i znow cos zapukalo w sercu...

Gość a ja NIE
Fajnie macie, że w ogóle ktoś sie do Was odzywa. Mój tel. milczy jak zaklęty, a skrzynka pocztowa świeci pustkami. 🖐️

Gość a ja NIE
No widzisz, to przynajmniej spamerzy o Tobie pamiętają. ;)