Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość navan

obudziłam sie z mega pryszczem...

Polecane posty

Gość navan

na czole!Pomocy, przeciez nie wyjde tak do ludzi:-(Taka wielka napuchnieta banka, z ktora wygladam jakby mi rosła druga głowa.Czym to szybko zlikwidowac?

Gość taka_rada
Ja pierd***. Ludzie wychodzą "do ludzi" z poparzonymi twarzami, z wodogłowiem, z łuszczycą, z mega-trądzikiem, a tej kretynce pryszcz wyskoczył na czole, natychmiast włączyła kompa i pomocy szuka. Weź może mocno pieprznij czołem w ścianę to się schowa.

Gość navan
bujaj gluta:-D

Gość tjuzdej
a msz randkę czy tak o po prostu ?:P spraw sobie korektor w sztyfcie , kosztuje coś niecałe 10 zł , a jest boski - zawsze jak mi sie pojawi jakas niespodzianka- malumalu i po pryszczu - znaczy on tam jest , tylko prawie niewidoczny :P

Gość taka_rada
Jaka druga? Ona chyba nawet tej jednej nie ma, o czym dobitnie świadczy tekst, który napisała :D:D:D

Gość taka_rada
Malu-Malu? :D:D:D Owszem, można zakamuflować, ale jak ma się małego pryszczyka, a nie syfa wielkości babcinego nocnika :D:D

Gość tjuzdej
e takm, gówno wiesz jak kolorystycznie sięzamaskuje , to fakturowo tak na pierwszy rzut oka sie nie zobaczy - no a jak sie zobaczy , to widac , że się człowiek zainteresował i dołoył wszelkich starań

Gość ja bym obcięła grzywkę
albo siedź w domu aż się zagoi a teraz serio - mniej słodyczy i ciężkostrawnego jedzenia