Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włochata

depilator

Polecane posty

Gość włochata

jest teraz promocja w tescona depilator brauna silkepil ever soft deluxe czy ktoras ma ten depilator i czy warto go kupic?

Gość włochata
hmm szkoda bo juz sie na niego napaliłam, to moze Philipsy są lepsze?

Gość włochata
a ja u kolezanki uzywałam philipsa taki jasno rozowy i był super tylko nigdzie go dostac nie moge mam juz dosc gotowania sobie wosku

Ja miałam Brauna i był do bani...W ogóle nie usuwał włosów:(

Gość philipsy
też nie są rewelacyjne trzeba mocno się natrudzic żeby wyrwać wszystkie włoski to bardzo czasochłonne i do tego włsoki wrastają:O

Ja mam Brauna silk epil i nie narzekam. Ale stosuje go tylko na pachy. Nogi tylko raz nim wydepilowalam - sporo wloskow zostalo mimo ze duuzo czasu na to poswiecilam, wiec nogi nadal gole. Szybciej i dokladniej.

Gość Nireczka
Ja tam uzywam kremu...Nie boli, dokładnie usuwa włosy i efekt dłuższy niz po goleniu...

A mnie tak denerwuje ten depilator, że chyba się w tym roku szarpnę na depilację laserową :D A propo. Była któraś z Was na takim zabiegu? :)

Gość włochata
j abyłam ale tylko na bródkę i nie pomogło, depilator uzywam tylko do nóg i musze jakis kupic bo kremy odpadają a wosku juz mam dosyc

Gość hero
hej, ja mam depilator Braun od 3 m-cy i jestem zadowolona. Zawsze przygotowuje łydki do zabiegu, biore kąpiel i robie gruboziarnisty piling ,potem wycieram nogi i depiluje, efekt jest super. Robie to dokladnie ,okolo pol godziny na obie nogi, potem dobry balsam i ide spac. Rano nie ma żadnych podrażnien. Narazie staram sie depilowac nogi co 1,5 tyg ale juz czuje ze włoski są coraz słabsze. co pare dni robie pilingi szoruje łydki rękawicą i nic mi nie wrasta. Ja juz nie chce znac maszynki, po niej moje wloski byly coraz mocniejsze.