Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

keisha007

mocne postanowienie poprawy...

Polecane posty

Witam! Pewnie ten temat już kiedyś był, ale potrzebuję motywacji w swoich postanowieniach. A jak tu się zdeklaruję to już coś:) Zdecydowałam się wziąć się wreszcie za siebie. Zrobiła się piękna wiosna a to dobry moment na pozytywne zmiany. może Wy też macie jakieś swoje postanowienia? Ja zacznę: Postanowiłam zadbać o swoje ciało i : * od 3 dni ćwiczę brzuszki (aerobiczna 6) * co dwa dni chcę biegać * od przyszłego tygodnia zapisuję się na kurs tańca * w wolnych chwilach rowerek stacjonarny * spacery * mniej stesów i niepotrzebnych nerwów * koniec z wieczornym podjadaniem i późnymi kolacjami na mieście Jeśli też chcecie na wiosnę coś poprawić, o coś zadbać, a może coś diametralnie zmienić zapraszam w grupie zawsze raźniej :)

Gość jestem z tobą
Przez zimę zrobił się ze mnie niezły tłuścioch i na dodatek zaniedbany, także od dziś nie ma rady, parę tyg. temu zaczęłam weidera, ale niestety musiałam zrezygnowac ze względu na wadę wzroku, no ale jednak muszę się wziąć za siebie i to natychmiast! Niedługo pędzę do Rossmana po odpowiednie kosmetyki no i zaczynam, przysięgam sobie uroczyście, że to nie będzie chwilowy zryw..Tobie także życzę powodzenia!

dzięki:) Wpisujcie się, na pewno jest coś co postanowiłyście/liście zmienić, może poprawić, podobno wiosna to czas zmian na lepsze, wszystko kwitnie pozdrawiam:)