Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciółki...

JA I MOJA PRZYJACIÓŁKA..... ciekawostka -

Polecane posty

Gość przyjaciółki...

jestem heterosexualna ale lubie piękne kobiety... nie w tym kwestia że mnie podniecaja... nie nie chodzi o to że potrafię obiektywnie określic kobietę.... z tym że hmmm... jestem hetero ale gdy imprezujemy z moja przyjaciółka lubimy czasem poodpierdzielać i np tak dla przyjemności sie pocałować z języczkiem ( nie jesteśmy małolatami mamy po 23 lata).... Ona ma męża od trzech lat i jej mąż jest bardzo pozytywnie nastawiony do tych naszych pocałunków...sam nawet by sie chętnie dołączył ale MY nie dopuszczamy facetó jeśli bawimy się razem (nie chodzi mi o zbliżenia sexualne tylko macanki i buziaki)..... mój facet to przyjaciel męża mojej przyjaciółki ale on za to uważa że z kobietą to również zdrada... jestem z nim od miesiąca i imprezujemy wspólnie z przyjaciólmi i czasami mamy ochote poszaleć z Nią ale musimy sie chamować żeby Mój nie wkurwiał się..... ale może go jakoś przekonamy hihii.... pewnie zaraz spadnie tu mnie mnóstwo obelg i zostanę zlinczowana hahahah ale szczerze mówiąc mam to głęboko w dupie.... hehe

Gość Maryla
to po ki wuj tu piszesz? :O

Gość upupupup
to po co zakładasz top skoro masz to w dupie?

Gość przyjaciółki...
każdy ma do tego prawo tak jak Wy macie prawo pisać na moim topiku.... mam w dupie to że ktoś mnie tu bedzie obrażał ale nei zabraniam sie tu nikomu wypowiadać... każdy może pisac co mu sie podoba

Gość inż. karusek
jestem inżynierem ziemno-wodnym i na moim odcinku pracy daję z siebie wszystko :)

Gość upupupup
nie kapuję, wóz albo przewóz

Gość przyjaciółki...
ciekawe ciekawe hmmmm..............

Gość przyjaciółki...
czego nie kapujesz???

Gość ester chester
A ja uwielbiałam słynne telenowele Polonii1 czyli: "Maria", "Manuela", "Zbuntowana", to były czasy! We wszystkich grał słynny duet: Grecia Colmenares i Jorge Martinez, legendarna już para Szczególnie podobała mi się "Manuela" i motyw złej siostry bliźniaczki, Grecia jest jedyną latynoską aktorką, która tak potrafi pokazać chłód, wyniosłość i chorobę psychiczną, cudowna po prostu!

Gość upupupup
sensu tego topiku, przydałaby Ci się znajomośc psychologii reklamy...

Gość przyjaciółki...
urzekła mnie Twoja historia hahahaha

Gość przyjaciółki...
ej sory ale Ty masz jakieś ale.... pisze tu tysiące osób i maja tematy czasem zupeeeełłłłnnniiiieeee bez sensu a Tobie się nie podoba że ja założyłam sobie topik o sobie i swojej przyjaciółce..... no dobra ale żebyś nie miał/a problemu to napisze hmmmmmmmmmmmmm.... w moim topiku chodzi o to że mójemu facetowi nie podoba się to że ja i moją przyjaciółka lubimy się szczególnei mocno...... no i co tu zrobić......?????????????????????

Gość upupupup
Nie mam nic przeciw temu topikowi, zagadnienie jest w pełni normalne tylko nie rozumiem yej końcówki. No bo masz to gdzieś co kto napisze czyli z góry nastawiasz się na atak i negatywne wypowiedzi. a na razie ich...brak? Zjechał Cię ktoś? Jakoś nie.

Gość przyjaciółki...
no to mnie to cieszy wręcz jestem zadowolona ze nie ma pojazdu.....

Gość tjuzdej
a o so chodzi wogle ? mamy teraz klaskac czy puszczac obelgi ? bo nie zrozumiałam bardzo ładnie , tak , cieszymy się , że sie całujesz i macasz z kolezanką nie wiem , co jeszcze napisać

Gość przyjaciółki...
no to mnie to cieszy wręcz jestem zadowolona ze nie ma pojazdu.....

Gość przyjaciółki...
nic nie musisz pisac po prostu miałam ochote to napisac i napisałam i do jasnej cholery nie licze na wasze komentarze...... ludzie ale wy macie problemy az mi zal was weżcie nei piszcie nie czytajcie tego bo po co.... rzeczywiście macie sie do czego przyczepić łłooooo matko

Gość ja cie krecę...
jestes heterą a masz ochotę całować przyjaciółke jak faceta??????????sory ale jeste biseksualistką i nie oszukuj się skoro podniecia Cię całowanie koleżanki...

Gość ja cie krecę...
ale napisałas ze jego zdanie masz w d*pie wiec... mało dla Ciebie znaczy...

Gość przyjaciółki...
zacytuj mnie gdzie napisałam ze mam w dupie jego zdanie... czytaj dokłądnie na Nim mi zależy bardzo bardzo a z nią to jest tak bo to lubimy czasem... każdy ma jakies zboczenia ... nie robie tego z iinymi laskami tylko z Nią.....

Gość ja cie krecę...
przepraszam faktycznie nie do konca uwaznie czytałam... jestem męzatką z mały ale jednak stazem i z doswiadczenia wiem ze jesli mi na męża zalezy to trzeba isc na kompromis...nie tolerował moich kolekcji gazet(kupowałam rzadko czytałam od deski do deski)jednak z czasem sama zrozumiałam ze to głupie i wyrzuciłam je i nie żałuję... w Twojej sytuacji są dwa wyjscia-przekonasz faceta ze całowanie z kolezanką to nie zdrada alboprzestaniesz całowac się z kolezanką.. albo zaczniesz go "zdradzac" w jego mniemaniu ale czy jest w stanie to wybaczyć?

Gość przyjaciółki...
zrezygnuje z całowania bo na Nim mi zależy bardzoje niż na takich "zabawach" z Nią.... po prostu nas to bawi nie podnieca bo są żarty niewiem jak to nazwać inaczej....

Gość ja cie krecę...
jesli to zarty i nie traktujesz tego całowania jako cos powaznego to zrezygnuj z tego.... czasem trzeba wybierac..na rzecz tego co jest dla nas najwazniejsze.

Gość ja cie krecę...
grzesznico..a Ty jakie masz problemy?większe?

Gość przyjaciółki...
Magdaleno to nie są problemy napisałam o tym bo jak wyzej wspomniałam miałąm na to ochote.... ludzie tu piszą o złamanych paznokciach a ja nie mogę o całowaniu z przyjaciółką ejjj no dajcie spokój

Gość przyjaciółki...
ja cię kręce dzieki za wsparcie :-) to nie jest problem dla mnei to o czym tu piszę

Gość osz cholera
to straszne normlanie!

Gość ja cie krecę...
trzeba wiecej obserwować ludzi...znam takich dla których problemem jest kupienie dla dziecka butów...nie wspominajac o płaceniu rachunków.. kazdy ma swoje problemy dla jednych są błache dla innych prawie jak koniec świata...