Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jacek jacek

problem

Polecane posty

jestem z dziewczyna 2 lata i powoli zaczynam miec problem. otoz ona jest bardzo piekna kobieta i boje sie ze mnie zostawi albo znajdzie sobie kogos innego. nie daje mi zadnych ale to zadnych powodow do zazdrosci i takich obaw ale mimo to ja mam takie mysli. dodatkowo zzera mnie fakt ze jestem jej pierwszym w lozku i bedzie chciala sprobowac z innym.to boli tym bardziej ze w lozku jest fantastyczna i wyuzdana. kazdy prawdziwy facet chcialby miec taka kobiete w lozku. tym bardziej boje sie ze moze chciec z kims innym. w koncu jest inteligentna, piekna, mloda. wiem ze takim mysleniem ja ranie ale to silniejsze ode mnie. prosze o wypowiedzi wszystkich atrakcyjnyc h kobiet. chce wiedziec jakie jest wasze zdanie na ten temat. czy rzeczywiscie chcecie kilku w zyciu bo jestescie wartosciowe i piekne ? czy kazdy facet majacy piekna kobiete jest wczesniej czy pozniej zzerany przez takie mysli > pomozcie !!!!!!

Gość niniana
Wszystkie jesteśmy piękne i wartościowe :classic_cool:

to jest indywidualna kwestia kazdej kobiety. Moj mezczyzna nie jest moim pierwszym, ale chce, zeby byl tym ostatnim. Nie zdradze go, predzej przestane z domu wychodzic. :) Poza tym jesli Cie kocha, to Ty jestes dla niej tym najwspanialszym. Jak bedzisz sie czul zagrozony, to w koncu zaczniej ja zameczac pytaniami i podejrzeniami, a to tylko wszystko moze skomplikowac :) Wierz mi lub nie, ale jak kobieta jest piekna, to nie znaczy to, ze bedzie sie rozgladac na prawo i lewo , zeby wykorzystac okazje

Gość Piotr567
Wiążąć sie z piekna, idealna laska musisz wiedzieć że narazona jest ona na zaloty innych mężczyzn, skorzysta na pewno nie ze wszystkich, ale conajmniej z 1 , 2 to napewno -tak juz jest

Nie wszystkie. ;) Może jej czasm przez głowę przemknie myśl: \"a jakby to było z innym?\", ale jeśli Cię kocha, to natychmiast tę myśl odgoni. Nie zadręczaj się, bo nie masz powodu.:)

Gość Piotr567
80% takich kobiet da sie w koncu skusić facetom, wiekszość mężczyzn częśto wstawia takie kity, że złamią niemal kazda kobiete

Gość niniana
Serio? Skąd wiesz, że 80%? Kto robił badania statystyczne? Gdzie? Kiedy? Na jakiej grupie?

brzydzi mnie to ze moze miec mysli jak by to bylo z innym ja takich mysli nie mam po za tym ona chodzi do lozka tylko z milosci wiec jak ma skorzystac choc z 1 czy 2 ?

Gość Piotr567
Ale to i tak duża sznasa, ze wlasnie ona to zrobi

mnie odpychaja mezczyzni, ktorzy staraja sie udowodnic cos sobie i mi przy okazji. Nie lubie czuc, ze ktos stara sie wywrzec na mnie presje .

Gość Piotr567
zalezy wszystko od niej, kazda kłótnia, złość na ciebie, moze powodowac ze bedzie podatna na tego rodzaju propozycje z innej strony

jacek jacek nic sie nie martw i nie daj sie zwariowac :) Poprostu pielegnuj swoj zwiazek. :) I pamietaj, ze zazdros jest ok, ale w granicach rozsadku. Zbyt duza zazdrosc wszystko niszczy

moze wypowiesz sie albo wszyscy na temat jej zasad czy nie wierzysz /wierzycie w takie zasady ? bo chyba do tego pijesz..

Piotr kobiety mysla troche inaczej niz mezczyzni. Facet moze po klotni chce odreagowac z inna, ale kobieta spedza godziny, a nawet dni na dokladnej analizie jego slow ;)

Gość Piotr567
Na koniec powiem tak. Większość ładnych kobiet, zdradzi na pewno. Oczywiscie sa wyjatki, szansa ze ona tego nie zrobi jest jak trafienie 5 w duzym lotku. Przeanalizuj sobie to... Takie jest niestety ryzyko gdy wiazesz się z atrakcyjna laska.

jesli ma zasade, ze do lozka idzie tylko z milosci i naprawde Cie kocha, to nie masz sie czym przejmowac.Sex to nie zawody, przynajmniej szanujace sie kobiety nie podchodza do sexu jak do zawodow, z tego co napisales , to ona sie szanuje, wiec spokojnie :)

Gość niniana
Piotrz... skądu u ciebie takie dane statystyczne? Poprzednie moje pytanie raczyłeś zignorować... Bo ja podejrzewam, że te twoje dane są... z sufitu...

Gość Piotr567
Może troche odbiegne od tematu ale musze się wam przyznać że z błogim usmiechem zadowolonego z siebie Romana Giertycha wkładam na głowę tradycyjny beret z antenką o kręcąc uchem staram się wyłapać najcichsze nawet fale z eteru Radia Maryja Po skończonej operacji nasłuchowej biegnę z lamparcim wdziękiem do pobliskiego warzywniaka aby w ciszy oczyszczonego sumienia zajadać się zakupionym prażonym ziarnem słonecznika.

no nieeeeeeeeee, chyba tylko ktos zakompleksiony moze uwazac, ze zwiazek z atrakcyjna dziewczyna zapewne skonczy sie zdrada!!! Rozumiem, ze mezczyzna moze czuc sie zagrozony, ale przeciez istnieja jakies powody, dla kotrych kobieta jest w lasnie z tym konkretnym facetem

dlaczego uwazasz ze zdradzi bo jest atrakcyjna ? to chyba kwestia charakteru... bo co bo bedzie 100 kandydatow to sie da skusic a taka co bedzie miala tylko10 nie da ?

jacek jacek>> jak sam napisales jest inteligentna, a inteligentne atrakcyjne kobiety nie daja sie zlapac na tani bajer pierwszego lepszego uwodziciela :)

moze byc nawet 1000kandydatow, ale jesli kocha Ciebie, to nie skorzysta z zadnej propozycji. Wiem co pisze :)

poprostu nie mysl o tym i tak nie masz na to wplywu...ale szczerze watpie zeby zdradzila bo z opisu wnioskuje ze jest z Toba szczesliwa ...a uroda nie ma tu nic do rzeczy:)

Gość sexy woman
Ja jestem ze swoim pierwszym i jedynym 10 lat w tym 4 po ślubie . też miałam pokusy ale nie uległam i uważam ,że można być szczęśliwym ciesząc się z tego co się ma . Grunt to nie pozwolić by wkradła się rutyna bo wtedy może być już nieco inaczej

jakie to byly pokusy i dlaczego nie uleglas ? nie jestem zadnym mieczakiem i nie obrazam tu nikogo wiec licze na to samo