Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabluszkooo

czy na komisji wojskowej dla kobiet trzeba sie rozebrać do naga

Polecane posty

Gość jabluszkooo

niedługo to mnie czeka i chciała bym wiedzieć jak to wygląda?

Gość im blizej do ślubu to papapa
mój tata był w takiej komisji, oczywiście ze musi lekarz zbadac delikwenta dokładnie by wydac kategorię. Sprawdzają tez odbyt czy nie jest homoseksualny bo takich chyba nie biora .No i inne badania.

Gość hjkloik
nie zatujcie ze do dupy zagladaja ? rozumiem do jajec i kutafona ale do odbytu ? ha ha ha

ej ej ja sobie z tych spraw nie żartuję. Sama się przekonasz, bo to że badają narządy intymne to jedno a to czy sprawdzaja czy jestehomo to sprawdzaja po odbycie.

Gość aldona22
jestem pielęgniarką i wiem że kutafona to nawet trzepią ręką, żaby sprawdzic czy kandydat nie ma za dużo nasienia, bo to rozprasza podczas biegania z granatami

na komisji wojskowej dla kobiet trzeba się rozebrać do majtek i stanika, wejść w takim \"Stroju\" na wagę przed komisją, pózniej usiąść na krześle i odpowiadać na pytania dotyczące zdrowia, a pózniej za parawan się idzie z członkinią komisji (płeć żeńska) i ona każe się schylić i sprawdza czy kręgosłup jest prosty, a pózniej się leży na kozetce a ona zgniata brzuch żeby ocenić stan narządów wewnętrznych. Tak to wyglądało gdy ja miałam taką komisję. Generalnie nic przyjemnego :( ale do przeżycia powodzenia !

Gość ej nawet nie mowcie
bo mnie to tez czeka....kurwa mac nie mam zamiaru paradoac w majtkach i w staniku przed grupa jakis starych dziadow

u kobiet jest tak jak opisała pani w czarnym nickiem. bada lekarka.

Gość lenna ena
jak nie chcesz paradować w majtkach i staniku, to zdejmij je i paraduj bez :-)

Gość ej nawet nie mowcie
spoko...a piersi tez badaja i ginekologicznie?

też ale to przeważnie facet-gin, w towarzystwie wąsatego majora, który sprawdza czy wszystko jest zgodnie z procedurą wojskową

z tego co wiem, nie ma prawa, ktore pozwalaloby na powolywanie kobiet do wojska, wiec jak nie chcesz, to nie musisz isc na taka komisje

Gość jabluszkooo
dzieki :-)

Gość Oburzony Marian
Co wy baby pieprzycie ?! Jakie trzepanie konia i zagladanie do odbytu ?! Bylem na komisji i nikt mi nie trzepal ani nie zagladal do tylka, lekarz wzial mnie za jaja i kazal zakaszlec, nie wiem po co, ale zrobil to przez majty i tyle, glubszych bzdur dawno nie czytalem !!!

Gość daria33
??? moja sio strzenica je st w szkole pielęgniarskiej napiszcie prawde jak to jest b o dziewczyna ma lekkie schizy

Gość Madziakosi
://img176.imagevenue.com/gallery/loc165/303_1649_komisjawojskowa.php tak to jest