przeniesienie 0 Napisano Marzec 13, 2007 [13.03] 06:23 Daisy26 Moj chlopak od niedawna nie chce we mnie konczyc, pomimo tego, ze biore tabletki. Tlumaczy to troska o mnie i tym, ze pigulka nie daje 100% pewnosci. Ja natomiast nie widze sensu brania tabletek, jesli on nie chce konczyc we mnie. Jakie jest wasze zdanie? [13.03] 07:36 cxze a co ci to daje ze w tobie skonczy? [13.03] 07:52 rodzice_i_dziadkowie Facet ma schizę i boi się, że coś się jednak stanie. Może też ci nie ufać. Może podejrzewać, że chcesz go złapać na dziecko, co jest przez kobiety często praktykowane [13.03] 07:56 m a d z jesli bierzesz regularnie (o tych samych porach) tabletki, nie masz problemow zoladkowych to nie musisz sie bac ciazy. a jesli chodzi o stosunek przerywany to on nie daje wlsaciwie zadnej pewnosci - bo jak facet jest podniecony to w jego sluzie znajduja sie sladowe ilosc plemnikow wiec tez mozna zajsc w ciaze. przerywany stosunek = zadne zabezpieczenie pigulki używane zgodnie z intrukcja = zabezpieczenie wybor nalezy do Was [13.03] 09:40 Zagadka dwie kulki i armatka Masz rację po co się truć dragami jak on i tak nie kończy w Tobie. Lepiej ubrać mu na pitaka kondona. [13.03] 09:41 Natia Może sie facet boi ciazy. ... Coś się zmieniło bez wątpienia ... [13.03] 12:18 Biaraca tabsy 19 ja nie pozwalam sie konczyc mojemu facetowi we mnie,bo zle sie czuje jak pomysle ile plemnikow ma serma,a po drugie potem leci to ze mnie/fuj nie lubie i koniec chociaz bore tabsy. [13.03] 12:27 musztarda Ty biorąca tabsy, to może w ogóle zrezygnuj z seksu, skoro to dla Ciebie takie fuj... i te plemniki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martulaaa Napisano Marzec 22, 2007 wogóle to bez sensu...albo odstaw piguły po co sie faszerowac hormonami skoro nie kończy w tobie???przekonaj go do tego albo odstaw tabsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach