Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mlodasztuczka

Nieregularny okres.

Polecane posty

Gość Mlodasztuczka

Jestem jeszcze młoda, okres mam już od dwóch lat, wciąż nieregularny. Kiedy to się zmieni?

Gość dfglkj
a ja miesiaczkuje od 10 lat i wciaz mam nieregularny:/,lekarz uspokaja ze to sie unormuje po pierwszej ciazy://,mam 22lata i na razie nie w glowie mi ciaza ani tez hormony ktore reguluja cykl...pozdrawiam

Gość nesio
nie martw sie .to czasami trwa.ja mam40lat ,2dzieci i nigdy nie mialam regularnie.mi lekarz powiedzial,ze taka moja uroda.takze glowa do gory

Gość nieregularna26
Witam!Mam pytanko, też od zawsze mam nieregularne okresy, brałam luteinę,orgametril, antykoncepcję (tylko pól roku).Nie tylko mam nieregularne cykle ale bez wspomagacza czasem nie mam 3 miesiące - jak teraz.Lekarz zalecił antykoncepcję aż do momentu ciąży, ale ja nie chcę, przecież wiadomo, że to nie jest zdrowe i ma wiele skutków ubocznych.Może któraś mogłaby coś doradzić, tok postępowania i dobrego lekarza, nieskorumpowanego;), który chciałby leczyć, a nie na wszystko dawać antykoncepcję.

Gość kihbvre
też tek miała wiele lat leki orgametril, diane, i inne okazało się ,że mam za dużo prolaktynt biorę bromergon poziom hormonu wyrównal sie i miesiączki sa regularne chociaż endokrynolog powiedziała,że to nie mogła być wina prolaktyny ona uważa,że jej zbyt wysoki poziom musiałam miec od niedawna

Gość nieregularna26
Ja niby zawsze miałam podwyższoną prolaktynę, ale ostatnio gineko stwierdził,że wyniki są oki, tak bez brania żadnych leków właściwie...dziwne, tym bardziej, że okresu brak:(Też miałam zapisany bromergon i mastodynon czy coś, ale przeczytałam, że to nie na regulację cyklu i już sama nie wiem, żeby choć lekarz doradził, a oni sami tyle wiedzą, co nic, zanim człowiek się do nich uda, to musi sam się naczytać, m0że ktoś jeszcze coś poradzi?????