Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzia lalka duża

Dobry horror - triller - co polecacie?

Polecane posty

Gość zuzia lalka duża
dzięki hopin - poszukam filmów które polecasz wczoraj oglądałam "sekretne okno" - ciekawy film i warty obejrzenia , ale chyba tylko dla fanów Stephena Kinga - bo na podstawie jego powieści został nakręcony, dla mnie sie podobał pozdrawiam i życzę wszystkim wesołych świąt :)

Gość zuzia lalka duża
polecam TOŻSAMOŚĆ - zaaaaaaaajebisty film :)

Gość zuzia lalka duża
Jeżeli komuś podobała się Teksańska masakra piłą mechaniczną , Hostel , czy Piła to napewno spodoba sie też HOTEL ŚMIERCI - mi sie podoba ;) a poza tym Mgła i Wściekłość - też warte obejrzenia :) Coś podupada topik

Gość FANKA HORRORóW
-mgła -gothika -lęk -prześladowca -zły skręt -wspomnienia minionego lata -silient hill POZDRAIWM WSZYSTKICH:)

\"Lśnienie\" \"Milczenie owiec\" \"Siedem\" \"Ring\" \"Obcy\"

Gość cóż
większość filmów które wymieniliście to gnioty nie warte obejrzenia. Zapominacie jednak o klasykach. warto odwiedzić HORROR.COM.PL Tam jest TYYYYYLE filmów że każdy znajdzie coś dla siebie. Pewno z 1000 recenzji jest, ale kto by to liczył :) Ja zawsze stamtąd wybieram filmiki do obejrzenia bo oceny są całkiem profesjonalne. Dla wszystkich, którzy lubią się dobrze przestraszyć i nie są nastawieni jedynie na nowoczesne produkcje.

Gość łączenie . tematów . forever.
12:10 Olusssia Podajcie jakieś super horrory... Napiszcie o filmach, które oglądaliście i waszym zdaniem sa fajne!!! 17:58 nauzykaa Lśnienie. 18:00 persymona the Ring amerykański ;] Klątwy koreańskie Mroczne Szczątki Wrong Turn koreańskie ogólnie są najlepsze duuużo tego było, bo uwielbiam horrory, ale trudno znaleźć coś dobrego 18:19 Olusssia Ja też mam kilka filmików: *Trumna *Dark Water *Noc żywych trupów *13 duchów *Czas śmierci *Dom woskowych ciał Polecam dla miłośników horrorów!!! Aha i oczywiście polecam OSZUKAĆ PRZEZNACZENIE(wszystkie części) chociaż to chyba bardziej thiller!! 00:01 zuza11 "Opowieść o dwóch siostrach" "Akacja"

Gość horrorowiec
polecam 'ganjazaurus rex' film masakrycznyyyyy trzyma w ciaglym napieciu.serdecznie polecam

Gość dendus19
najlepszy horror jaki ja ogladalem to wzgyza maja oczy 1 i 2

Gość mlody00
ja polecam HELLRAISER wzgorza maja oczy 1 i 2 2 troche muli ale tez konkretna DEMON HISTORIA PRAWDZIWA KONKRET!! nie znajomi efekt motyla 1 i 2 hallowen wszystkie czesci zakonnica masakra w hicago dom szalencówegzorcyzmy emily rouse las smierciredukcja the tripper kostnica karma dla bestii przesilenie room 6 1406 rec tunel smiertelna wyliczankawiezien I BUNT ZMARŁYCH

Gość Mathizo
polecam "The eye" horror z tego roku, naprawdę warto go obejrzeć

Gość Fajna 10 latka za 4 m nastola.
OKO PIŁA EGZORCYSTA NIGDY NIEOGLONDALAM ALE PODOBNO FJANY HORROR OSZUKAC PRZEZNACZENIE I WIELE INNYCH ALE JA OGLONDALAM DUZO HORRORUW I THILEROW W MOIM ZYCIU :)

Gość Niki9 10 lat
acha i jescze stay alive horror opis z filmwebu Po tajemniczej śmierci przyjaciela grupa nastolatków wchodzi w posiadanie gry komputerowej "Stay Alive". Każdy kto zostanie uśmiercony w grze ginie w realnym życiu w podobnych okolicznościach, o czym przekonują się oni na własnej skórze. Żeby wygrać grę, trzeba pokonoć Krwawą Hrabinę... troche straszny film